Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η απιστία

«Δεν είμαστε οι άνθρωποι πλασμένοι για να είναι ένας μόνος του»

Για τη συντροφικότητα και την απιστία μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «After Dark», που θα μεταδοθεί αύριο από το Open.

«Δεν είμαστε οι άνθρωποι πλασμένοι για να είναι ένας μόνος του. Πάντα είναι ωραίο να μοιράζεσαι τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου, αλλά είναι σημαντικό να μην είναι ανάγκη αυτό. Οταν και αν έρθει» είπε η γνωστή ηθοποιός, που είναι σε φρέσκια σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Εχω απατήσει σε νεαρότερη ηλικία. Δεν έχεις την ωριμότητα να βάλεις τα συναισθήματά σου σε μια τάξη. Γίνονται τέτοια λάθη. Μαθαίνεις από αυτό και επειδή το έχω ζήσει και από την άλλη πλευρά του και ξέρω πώς είναι, είναι πολλά τα χρόνια που έχω αποφασίσει να είμαι ειλικρινής σε αυτό το κομμάτι. Εχω συγχωρέσει την απιστία» αποκάλυψε στη συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.