Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Μαρίνα για «μαϊμού» ψώνια στη Σάντα Μπάρμπαρα

Τσακώσαμε την... fashion icon πρώην κυρία Πατούλη για shopping therapy στην... Αγία Βαρβάρα

Λίγο οι γιορτές των Χριστουγέννων, λίγο ο γάμος του πρώην συζύγου της με τη νέα του σύντροφο έριξαν τη… fashion icon Μαρίνα Σταυράκη μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα στο shopping therapy, σε γνωστή γειτονιά της… Santa Barbara. Οχι, δεν εννοούμε την πόλη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αλλά την Αγία Βαρβάρα, στη δυτική Αττική, που φημίζεται για τα… μαϊμού προϊόντα της και την τεράστια γκάμα σε απομιμήσεις ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» «τσάκωσε» τη Μαρίνα Σταυράκη, το απόγευμα της Πέμπτης, στα καταστήματα που βρίσκονται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου να απολαμβάνει τη βόλτα και τα ψώνια της! Οπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, εξετάζει προσεκτικά ρούχα και τσάντες, με τις ιδιοκτήτριες των καταστημάτων να σπεύδουν να την εξυπηρετήσουν, δειγματίζοντάς της τα πάντα! Από απομιμήσεις Prada και Chanel μέχρι Louis Vuitton και Miu Miu.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, που φορούσε ψηλές λευκές μπότες και χρυσά κοσμήματα, έριξε ένα… δολοφονικό βλέμμα στον φακό, όταν αντιλήφθηκε πως τη βγάζουν φωτογραφία, όμως δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα! Αντίθετα, παρέμεινε για αρκετή ώρα στην περιοχή και μπήκε σε αρκετά μαγαζιά, προτού τελικά ολοκληρώσει τις αγορές της σε απομιμήσεις από επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ. Να μας συγχωρέσει η συμπαθής κατά τα άλλα Μαρίνα Σταυράκη που της αποδομήσαμε τη fashion εικόνα της δημοσιεύοντας τις επίμαχες φωτογραφίες! Γιατί άλλο είναι να περπατά στα Ματογιάννια της Μυκόνου με «λαμπερά αξεσουάρ» και να νομίζουν όλοι ότι πρόκειται για επώνυμες μάρκες και άλλο να ξέρουν ότι αυτά που λανσάρει είναι… μαΐμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.