Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Κατερίνα Γερονικολού: «Είμαι γενικά λίγο νευρόσπαστο»

«Θέλω να απαντήσω, αλλά μετά την παρατήρηση του Γιάννη, το έκοψα»

Η Κατερίνα Γερονικολού κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Happy Day» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η όμορφη ηθοποιός, που φέτος εμφανίζεται στο θέατρο στην παιδική παράσταση «Καρυοθραύστης», αναφέρθηκε σε όλα όσα την εκνευρίζουν, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «νευρόσπαστο».

«Δε με εκνευρίζει τόσο πολύ ο Γιάννης. Είμαι γενικά λίγο νευρόσπαστο. Πιο πολύ θα εκνευριστώ στο δρόμο από την κίνηση, από την αγένεια… Μια φορά είχα απαντήσει στο δρόμο και ο Γιάννης μου έκανε παρατήρηση, μου λέει “είσαι μικροκαμωμένη, σταμάτα, θα έρθει κανένας και… μη το ξανακάνεις”» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε αμέσως μετά: «Ακολούθησα τη συμβουλή του, παρόλο που πολλές φορές μου έρχεται να απαντήσω. Κυρίως οι άντρες είναι αρκετά προκλητικοί και αγενείς με τις γυναίκες, γενικά είναι πιο εκνευρισμένοι, δε ξέρω τι γίνεται… Μου έρχεται να απαντήσω, αλλά μετά την παρατήρηση του Γιάννη, το έχω κόψει. Εγώ ζω στον ζαχαρένιο μικρόκοσμό μου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα