Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Κατερίνα Καραβάτου: «Η ζωή με έναν ηθοποιό είναι περίεργη»

«Δεν ξέρω γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι»

Η Κατερίνα Καραβάτου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου», αλλά και στον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

«Οι Κούκου ήταν, είναι και θα είναι φυλαχτό μέσα στην καρδιά μου. Δεν φταίει η τηλεόραση και μπορώ να στο πω με βεβαιότητα. Εγώ, όπως το έχει πει και ο Κρατερός πολλές φορές παλιότερα, βρισκόμασταν στην τηλεόραση! Ήταν τόσο αντίθετα τα προγράμματά μας. Εκείνο ήταν το τρίωρο που ήμασταν μαζί» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Η ζωή με έναν ηθοποιό είναι περίεργη. Οι πρόβες τους γίνονται ώρες που οι υπόλοιποι σταματούν να δουλεύουν. Δουλεύουν τις ώρες που άλλοι δεν δουλεύουν. Όταν δουλεύουν, κάποιος πρέπει να είναι με τα παιδιά».

«Δεν ξέρω γιατί χωρίζουν οι άνθρωποι. Πιστεύω ότι χωρίσαμε… Άσε, θα μιλήσω γενικά! Πιστεύω ότι σιγά σιγά απομακρύνονται και που θέλουν είναι διαφορετικά ή δεν μπορούν πια να έχουν κοινούς στόχους» κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...







Μποζουκια Αθηνα