Το πρόστιμο ύστερα από αλκοτέστ… άρεσε στη Βάνα Μπάρμπα

«Δεν με αντιμετώπισαν σαν δημόσιο πρόσωπο»

«Μου άρεσε που δεν με αντιμετώπισαν σαν δημόσιο πρόσωπο» δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το βράδυ της αλλαγής του χρόνου τη σταμάτησε η Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας και της έκοψε κλήση, επειδή το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη έδειξε ότι είχε πιει λιγάκι παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

«Ηταν η γνωστή ημέρα της παραμονής που βγαίνουμε όλοι. Ηταν η γιορτή μου, ο πατέρας μου, η οικογένειά μου» είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Update» στο ErtNews. «Πρώτα απ’ όλα, εγώ δεν έπαιρνα ποτέ ταξί, δηλαδή αυτό το πράγμα με τα ταξί εκείνη την ημέρα… Επρεπε να είχες κλείσει δυο τρεις ημέρες πριν» διευκρίνισε στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν κινήθηκε με ταξί το συγκεκριμένο βράδυ. «Δεν θέλω να εξιστορήσω τα γεγονότα όσο αυτό που μου έκανε εντύπωση, γιατί η υπαιτιότητα και το λάθος ήταν δικά μου. Δεν έχει σημασία αν είναι δύο ή τρεις γραμμές στο αλκοτέστ, άλλοι έλεγαν “α, αυτό δεν είναι τίποτα”. Ημασταν μεγάλη ουρά και γκρινιάζαμε όλοι» εξήγησε παρακάτω.

«Μας έβαλαν όλους στη σειρά και αρχίσαμε να φωνάζουμε, γκρίνιαξα κι εγώ, όπως όλοι, “μα, παιδιά, βρήκατε μέρα” λέγαμε. Λάθος, τεράστιο λάθος, γιατί αυτές είναι οι μέρες που πρέπει να είναι κανείς στις επάλξεις και να προστατεύει τους ανθρώπους. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι κανείς δεν με αντιμετώπισε σαν δημόσιο πρόσωπο. Το πρώτο σημαντικό ήταν ότι υπήρχε το μπλόκο. Δεύτερον, ότι δεν με διαφοροποίησαν από άλλους ανθρώπους -πολύ σημαντικό-, ενώ παλιά γινόταν αυτό. Το τρίτο ήταν ότι για μένα τα χρηματικά πρόστιμα είναι πολύ σημαντικό να είναι τσεκουράτα και δυνατά. Και ήταν αρκετό, πάνω από 800 ευρώ» κατέληξε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...