Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Πού «τσάκωσε» η «Espresso» τους Λαζόπουλο – Γεωργούλη

Τσουπ το... πουλάκι!

Μια σπάνια κοινή έξοδο έκαναν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Λάκης Λαζόπουλος και παρότι προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, ο φακός της «Espresso» ήταν εκεί και τους τσάκωσε! Οι δύο πολύ καλοί φίλοι την Τρίτη το βράδυ πήγαν στο VOX για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Πάνου Βλάχου και επέλεξαν να κάτσουν στα πίσω πίσω τραπέζια.

Μαζί τους ήταν και ένας νεαρός φίλος του Λαζόπουλου. Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός και τραγουδοποιός ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου στο «Τσαντίρι» του. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού Πάνος Βλάχος και Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκαν τηλεοπτικά πρώτη φορά το 2010, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος είχε παρουσιάσει επί σκηνής τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Πάνο Βλάχο κάνοντας μαζί ένα σκετς. Αφού είδαν τον Πάνο Βλάχο στη σκηνή, όταν ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο καμαρίνι του, Γεωργούλης και Λαζόπουλος τον επισκέφτηκαν προτού καλά καλά ανάψουν τα φώτα και γίνουν αντιληπτοί από τον κόσμο.

Αφού παρέμειναν παρέα για περίπου τριάντα λεπτά συζητώντας, οι δύο φίλοι επιβιβάστηκαν στο πολυτελές αυτοκίνητο του Λάκη Λαζόπουλου με προορισμό γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω. Οι τρεις τους, αφού ήταν μαζί και ο νεαρός φίλος του Λαζόπουλου, κάθισαν στο κεντρικό τραπέζι, μια μεγάλη ροτόντα, περιμένοντας τον Πάνο Βλάχο που θα τους έβρισκε λίγο αργότερα. Η φιλία του Λάκη Λαζόπουλου με τον Αλέξη Γεωργούλη μετρά περίπου 20 χρόνια. Μάλιστα, όταν ο Γεωργούλης είχε μετακομίσει στο Λος Αντζελες κυνηγώντας το American Dream, δεχόταν πολλές προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς για να επιστρέψει, όμως ο μόνος που τον ενδιέφερε να συνεργαστεί ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αλέξης Γεωργούλης (αριστερά στον κύκλο) και Λάκης Λαζόπουλος (δεξιά στον κύκλο) έξω από το νυχτερινό κέντρο VΟΧ

Από τότε έχουν χτίσει μια δυνατή φιλία, ενώ ο Λάκης τον έχει φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Πάρο αρκετές φορές. Στο παρεάκι τους έχει προστεθεί τελευταία και ο Πάνος Βλάχος, που αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» τον θέλουν να ετοιμάζει νέα συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν αποκλείεται να συνεργαστούν και οι τρεις στο μέλλον, αφού ο γνωστός σκηνοθέτης έχει εκφράσει σε κοντινούς του ανθρώπους πως θα ήθελε κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα