Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Αν ζούσε η μάνα μου, δεν θα είχα παντρευτεί» λέει ο γιος της Πάνου

«Δεν ξέρω αν ήταν πρότυπο, ξέρω ότι προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να είναι σωστή απέναντί μου»

Νέος γάμος για τον υιοθετημένο γιο της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Πόλυς Πάνου, Βαγγέλη, ο οποίος τελέστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Βαγγέλης από πολύ μικρός γνώρισε την απόλυτη αγάπη και θαλπωρή από τη θετή του μάνα, η οποία τον είχε παντού δίπλα της, ακόμα και στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν. Μάλιστα ο ίδιος ήταν αρκετά σκανδαλιάρης, με αποτέλεσμα πολλές φορές η Πόλυ Πάνου να προσπαθεί να του βάλει όρια, μ’ εκείνον να μην μπαίνει σε καλούπια.

Ο Βαγγέλης Πάνου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τόσο για τον δεύτερο γάμο του όσο και για τα 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» η μητέρα του. «Εχουν περάσει 11 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου, της Πόλυς Πάνου. Δεν μου λείπει σίγουρα η γκρίνια που είχα μέσα στο σπίτι. Μου λείπει που περίμενε το πρωί, που γυρνούσα 5 η ώρα, καθόταν στην καρέκλα και μου έλεγε “Πάλι άργησες;”, κάθε μέρα. Δεν πρόλαβε να είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε έκανα εγώ, γιατί μια ζωή με έβλεπε παιδί, μια ζωή έλεγε “πότε θα γίνεις άντρας, πότε θα σοβαρευτείς”, και της έλεγα ποτέ εγώ. Τελικά, με το “ποτέ” πέθανε. Δεν ξέρω αν ήταν πρότυπο, ξέρω ότι προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να είναι σωστή απέναντί μου.

Με πολλά λάθη, χιλιάδες λάθη» είπε ο Βαγγέλης Πάνου και συμπλήρωσε: «Αν ζούσε η μητέρα μου, δεν θα ήμουν με την Κωνσταντίνα, θα είχαμε σκοτωθεί. Ο,τι πλησίαζε εμένα ήταν αρνητικό. Δεν θα είχα καν παντρευτεί κι εγώ αν ζούσε. Δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν γάμος. Θα ερχόταν ο κόσμος τούμπα, γάμος δεν θα γινόταν».

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα