Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: «Θα είχα πάρει έναν άνθρωπο στον λαιμό μου»

Μετά από τον σχολιασμό του περιστατικού στο Κολωνάκι με...

Ερασμία Μάνου: «Χρειάζομαι χρόνο για να βρω τα πατήματά μου»

Η Ερασμία Μάνου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό....

«Ταμπού»: Ο Νεκτάριος ετοιμάζει την εκδίκησή του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ταμπού».Η...

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχουν βαλθεί να βγάλουν το μάτι του Παπαδάκη»

«Εκπλήσσομαι γιατί πολλές φορές ακούω πράγματα που με αφορούν…...

Στέλιος Κρητικός: «Εκανα τεστ για καρκίνο παχέος εντέρου και βγήκε θετικό»

«Πρέπει να το παίρνουμε πιο σοβαρά»

Ενα μήνυμα για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη θέλει να στείλει σε όλους ο Στέλιος Κρητικός με τη δημοσιοποίηση της περιπέτειας με την υγεία του. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» εξήγησε πώς τελικά πρόλαβε τα χειρότερα.

«Μπήκαμε στη διαδικασία και έτσι κάναμε. Εκανα τεστ για καρκίνο παχέος εντέρου και βγήκε θετικό. Πριν από κάποιους μήνες ήρθε το τεστ, το self test, έτσι ώστε όλοι να μπορούμε να κάνουμε εύκολα. Ο πατέρας μου που το έκανε βρήκε πολύποδες και μου είπε να το κάνω και εγώ. Αλλά έτσι, με την καθημερινότητα κ.λπ., το αμελούσα, αλλά όταν βγήκε αυτό, το πήρα πιο σοβαρά. Πήρα την άυλη συνταγογράφηση και είπα να το κάνω. Βγήκε θετικό». Είπε και αποκάλυψε ότι είχε έναν τεράστιο πολύποδα, που μεγάλωνε στο σώμα του για πολλά χρόνια, αλλά ο ίδιος δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.

«Πρέπει να το παίρνουμε πιο σοβαρά, γιατί θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και ότι είμαστε superman και δεν μπορεί να συμβεί κάτι. Δεν τον αφαιρέσαμε εκείνη την ώρα, πήγα την επόμενη ημέρα, γιατί η εξέταση γίνεται στο ιατρείο. Το ανακαλύπτει επιτόπου, οπότε την επόμενη μέρα πήγα στο νοσοκομείο, γιατί εκεί έπρεπε να γίνει» εξήγησε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος πλέον περιμένει τα αποτελέσματα της βιοψίας για να διαπιστωθεί εάν ο πολύποδας είναι καλοήθης ή κακοήθης. Μάλιστα, όπως παραδέχεται: «Το είπα στη σύζυγό μου μόνο, γιατί δεν ήθελα να ανησυχήσω τα παιδιά. Τους έβαλα όλους στη διαδικασία να κάνουν την εξέταση, την επόμενη ημέρα πήγαν εφτά άτομα» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο σήμερα στο Γ’...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δομινίκη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η ώρα μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει,...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...