Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

«Κλικ» της Ανδριολάτου με τον Παπακαλιάτη στην Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του...

Μαζί και «ερωτευμένοι» στη Βουδαπέστη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και...

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο σανίδι

Υστερα από 12 χρόνια, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επέστρεψε στο...

Τζωρτζίνα Νικάκη: Σαρώνει με live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κλέβει την...

Φουλ από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι ο Δεκέμβρης...

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Δήμητρα Ματσούκα: Η ηθοποιός αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε απορρίψει στο παρελθόν

Τα δύο μεγάλα «όχι»

Κι όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε δει τη Δήμητρα Ματσούκα ως τηλεοπτική «Χαρά» στο θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι αντί για τη Ρένια Λουιζίδου. Οπως θα μπορούσαμε να την είχαμε δει και στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», στον ρόλο που υποδύθηκε τελικά η Βίκυ Καγιά.

«Εχω πει περισσότερα όχι από ναι. Είχε κόστος φυσικά αυτό. Και μια απειλή ότι ίσως τα πράγματα αλλάξουν, ίσως με ξεχάσουν. Είχε όμως κυρίως οικονομικό κόστος» παραδέχτηκε η Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι το «Καφέ της Χαράς» και το sequel της «Λούφας» ήταν δύο προτάσεις που αρνήθηκε.

«Ηξερα όταν έλεγα “όχι” ότι κάτι μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν το μετάνιωσα, γιατί δεν έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτό. Εχω πει “όχι” στο “Καφέ της Χαράς” και η Ρένια Λουιζίδου το έκανε τότε με μεγάλη επιτυχία. Ηταν καταπληκτική. Στο “Σειρήνες στο Αιγαίο”, που έπαιξε η Βίκυ Καγιά αυτόν τον ρόλο. Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές σειρές. Δεν έχω δει καν τα τελευταία επεισόδια από το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”» σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα