Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Σπάνια έξοδος για Γιούλη Ηλιοπούλου και Αντώνη Μαρκόγιαννη

Αγκαλίτσες και φιλάκια

Με τη φωνή του ταλαντούχου Πάνου Μπλέντζα, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Alpha Records, και την τεράστια επιτυχία του «Ερωτας αναρχικός» διασκέδασε η Γιούλη Ηλιοπούλου με τον σύζυγό της και πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας Alpha Records Αντώνη Μαρκόγιαννη, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, βρέθηκε στο Νέο Ψυχικό και παρέα με λίγους αλλά καλούς φίλους πέρασε ένα αξέχαστο βράδυ. Μάλιστα για αρκετή ώρα ήταν αγκαλιά και οι τρυφερές στιγμές τους τράβηξαν τα φλας της «Espresso». Το όμορφο ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2021 αλλά ήταν σε σχέση περίπου 14 χρόνια, είναι από τα πιο ερωτευμένα στον καλλιτεχνικό χώρο!

Μάλιστα συνεργάζονται και στην Alpha Records, ενώ η Γιούλη Ηλιοπούλου σε κάθε θεατρική παραγωγή της έχει δίπλα της τον σύζυγό της, που είναι περήφανος για τις τεράστιες επιτυχίες που σημειώνουν τα έργα της αγαπημένης του στην παιδική σκηνή. H Γιούλη Ηλιοπούλου, που πρόσφατα έγινε γιαγιά, αφού η κόρη της Κρίστελ, από τον πρώτο της γάμο, έγινε μανούλα, συζήτησε τον γάμο μαζί της προτού πει το «ναι», ενώ ο Αντώνης Μαρκόγιαννης λειτουργεί σαν δεύτερος μπαμπάς της Κρίστελ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα