Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 2025

Κούλλης Νικολάου: «Είμαστε περήφανοι για το “Ταμπού”»

Ο Κούλλης Νικολάου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει: «Θα είχα πάρει έναν άνθρωπο στον λαιμό μου»

Μετά από τον σχολιασμό του περιστατικού στο Κολωνάκι με...

Ερασμία Μάνου: «Χρειάζομαι χρόνο για να βρω τα πατήματά μου»

Η Ερασμία Μάνου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό....

«Ταμπού»: Ο Νεκτάριος ετοιμάζει την εκδίκησή του

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ταμπού».Η...

Ο γιος της Χάιντι Κλουμ σε show με «άρωμα» Ελλάδας

Η βραδιά στο Παρίσι με guests γαλαζοαίματους και rich and famous

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι δεν είχε από ελληνικής πλευράς μόνο την επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη με top models όπως η Ιρίνα Σάικ και η Αμπρόζιο, αφού και μια άλλη πετυχημένη Ελληνίδα, η Αντα Ηλιοπούλου, ήταν μαζί με τη Mephistopheles Productions πίσω από το σόου της χρονιάς με το πρώτο catwalk του γιου της Heidi Klum και του Seal, Henry Samuel!

Στο εντυπωσιακό «Hôtel Marois», όπου καλεσμένοι, ανάμεσά τους και πρίγκιπες, όπως η Princess Yasmine Murat της οικογένειας Napoleon Bonaparte, περπατούσαν ανάμεσα σε εκατοντάδες αναμμένα κεριά μέχρι να φτάσουν στον χώρο της επίδειξης, όλα είχαν τη σφραγίδα της Αντας Ηλιοπούλου! Και δεν είχε μόνο άρωμα βασιλικών οίκων η επίδειξη, μια και εκεί ήταν η οικογένεια Chaplin (που διοργάνωσε το VIP prive party μετά το show), ambassadors των Ηνωμένων Εθνών, οι κοσμικές -και- συγγραφείς Meise Twins, ο θρυλικός σχεδιαστής Lloyd Klein, που εκτός από founder του ομώνυμου οίκου υπήρξε και επικεφαλής της Madame Grès, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αγγελική Τσάνη, αλλά και δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου.

Η Αντα Ηλιοπούλου με την Barbara Meier

Πιο εντυπωσιακή, όμως, ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο νέο αστέρι της μόδας, τον Henry Samuel, που έκανε το ντεμπούτο του ανοίγοντας την επίδειξη της σχεδιάστριας Lena Erziak. Φυσικά, κανείς δεν περίμενε πως πίσω από την επιτυχία της χρονιάς κρύβονται Ελληνες! Η παραγωγή και ο συντονισμός του σόου έγιναν από τη γαλλική Mephistopheles Productions, της οποίας διευθύντρια για την Ελλάδα και τις μεσογειακές χώρες είναι η γνωστή δημοσιογράφος και pr woman Αντα Ηλιοπούλου, founder και producer της εταιρίας, και ο γνωστός φωτογράφος ελληνικής και ελβετικής καταγωγής Greg Alexander.

Ο Henry Samuel περπατώντας στην πασαρέλα

Η συνεργασία

«Μας άρεσε πάντα πολύ η Heidi Klum και έτυχε στο γραφείο μας στις Κάννες να συνεργαζόμαστε για το κόκκινο χαλί πολλά χρόνια με τη super star της Γερμανίας -μοντέλο, ηθοποιό, συγγραφέα και ambassador της UNICEF- Barbara Meier. Σε ανύποπτο χρόνο μάς διηγήθηκε πώς πήρε πριν από περίπου 15 χρόνια το πρώτο βραβείο του «Next Top Model Germany» από την ίδια τη Heidi Klum. Eτσι, της προτείναμε να έρθει μαζί μας στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού για το σόου μας με τη σχεδιάστρια Lena Erziak, που έχει κάνει εξώφυλλα από το “Forbes” ως το “Grazia” και έχει ντύσει από τη μητέρα του Elon Musk, Maye Musk, μέχρι την Beyonce» λέει η Αντα Ηλιοπούλου στην «Espresso».

«Ετσι, όταν μάθαμε πως ο 19χρονος Henry Samuel θέλει να μπει στη μόδα, ξαφνικά η ιδέα να τους δείξουμε μαζί στην πασαρέλα ήταν παραπάνω από ιδανική. Μας ενδιαφέρει να προωθούμε την Ελλάδα παντού όταν δουλεύουμε στο εξωτερικό, γιατί πάνω από όλα είμαστε Ελληνες και με την παρουσία μας και τη δουλειά μας τιμάμε την Ελλάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο μάς ενδιαφέρει να προωθούνται ελληνικά brands ακόμη και στα σόου μας με ξένους σχεδιαστές» καταλήγει η Αντα Ηλιοπούλου.  Αξίζει να σημειωθεί πως το facial treatment της Barbara Meier και του Henry Samuel έγινε από το brand Nanotouche by VK NANO της δρος Βαρβάρας Καραγκιοζάκη, καρδιολόγου, πρώτης νανοϊατρού στην Ελλάδα και CEO της VK NANO.

Η Αντα Ηλιοπούλου με την Princess Yasmine Murat της οικογένειας Napoleon Bonaparte

Τα εγγόνια του Τσάρλι Τσάπλιν

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο

Το τελευταίο αντίο στον Πάνο Τουλιάτο σήμερα στο Γ’...

Το απίθανο κόλπο απατεώνων στη Λαμία

Εναν νέο τρόπο εξαπάτησης έχουν βρει επιτήδειοι για να...

«Ο Τιμωρός»: Ο Μάρκος αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δομινίκη

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η ώρα μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει,...

Τα καλύτερα serum, με ρετινόλη που θα σου χαρίσουν καθαρό και λαμπερό δέρμα

Ολοι υποστηρίζουν πως η επιδερμίδα αλλά και ολόκληρο το...