Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Νία Βαρντάλος θα ανεβάσει στο εμβληματικό θέατρο της Αθήνας την παράσταση «Tiny Beautiful Things»

«Μπρόντγουεϊ» το Παλλάς!

Στο Παλλάς η ομογενής μας από τον Καναδά Νία Βαρντάλος, μαζί όμως με ελληνικό θίασο. Η Νία Βαρντάλος θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι, και συγκεκριμένα στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, με το έργο «Tiny Beautiful Things» («Μικρά όμορφα πράγματα»), από το best seller βιβλίο της Cheryl Strayed.

Μετά το φινάλε των παραστάσεων της πολυαναμενόμενης παραγωγής «Τα πήρες όλα και έφυγες» για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου, οι Θεατρικές Σκηνές, που φέτος έκαναν τη διαφορά με το πολυσυλλεκτικό και πολυθεματικό πρόγραμμά τους, φέρνουν στην Ελλάδα τη διάσημη Νία Βαρντάλος -και αγαπητή στους Ελληνες μέσα από τις κινηματογραφικές της ταινίες- με το έργο «Tiny Beautiful Things», από το best seller βιβλίο της Cheryl Strayed. Το έργο έχει ανέβει σε περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου, έχει γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά, ενώ η Νία Βαρντάλος το έχει παρουσιάσει στο Μπρόντγουεϊ και το Λος Αντζελες σπάζοντας ταμεία.

Στην ελληνική γλώσσα

Η Νία Βαρντάλος έχει κάνει τη θεατρική διασκευή του βιβλίου και θα υπογράψει και τη σκηνοθεσία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ότι η παράσταση θα ανέβει στην ελληνική γλώσσα και η Νία Βαρντάλος, θα ανεβεί για πρώτη φορά στη σκηνή ελληνικού θεάτρου, μιλώντας ελληνικά. Τον θίασο, εκτός από την ίδια, ολοκληρώνουν η ταλαντούχα Δανάη Λουκάκη, η οποία έχει αξιόλογη θεατρική διαδρομή και την οποία απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα», ο Δημήτρης Κίτσος, ο οποίος ξεχώρισε στο «Maestro», στην «Παραλία» και στο θρίλερ «Μαύροι πίνακες», και ο Δημήτρης Παπανικολάου, επίσης με μεγάλη θεατρική πορεία, που εντυπωσιάζει με τον ρόλο του Παύλου Μαρκόπουλου στη σειρά «Αγιος Ερωτας».

Η Νία Βαρντάλος έγινε διάσημη με την πολύ επιτυχημένη κωμωδία «Γάμος… αλά ελληνικά» («My Big Fat Greek Wedding», 2002), στην οποία σατίριζε τις ελληνοαμερικανικές οικογένειες. Την ταινία αυτή μετέτρεψε κατόπιν σε κωμική τηλεοπτική σειρά, με τίτλο «My Big Fat Greek Life», για το αμερικανικό δίκτυο CBS. Τον Μάιο του 2009 έκανε πρεμιέρα η νέα της ταινία «My Life in Ruins» («Ερωτας αλά ελληνικά»), με θέμα πάλι την Ελλάδα, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Η ταινία προοριζόταν για απευθείας μεταφορά σε DVD, όμως μετά την τεράστια απόκριση από το κοινό προβλήθηκε πρώτα στους κινηματογράφους.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα