Και όμως, επιστρέφει! Αίσθηση προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε ότι η ωραία Ελένη μπορεί να έχει υπογράψει αυτή την περίοδο νέο συμβόλαιο συνεργασίας με κανάλι και να μην το έχει πάρει μυρωδιά κανείς. Η παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και τηλεοπτικό στέλεχος με εμπειρία δεκαετιών είναι από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που διατηρούν διαύλους επικοινωνίας με την Ελένη -οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν από διαφορετικά πόστα- και η σχέση που τις συνδέει είναι αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.
Η Ζήνα είχε πει στις κάμερες για την Ελένη: «Την Ελένη την είδα πρόσφατα, είναι μια κουκλάρα, μια θεά, μου αρέσει πολύ η Ελένη, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ και μου αρέσει που διατηρείται τόσο όμορφη. Η Ελένη δεν καταλαβαίνεις ποτέ τι κάνει στα επαγγελματικά της. Μπορεί να έχει υπογράψει και να μη μας λέει τίποτα. Και ξαφνικά να δούμε δελτίο Τύπου ότι η Ελένη έκλεισε με αυτό το κανάλι» και πρόσθεσε για τον μήνα Φεβρουάριο: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα ξεκινάει ουσιαστικά το φινάλε της σεζόν. Τώρα καταγράφονται νικητές και ηττημένοι. Να ξέρετε ότι ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας που καταγράφει πορεία, είτε για έναν τηλεοπτικό σταθμό είτε για μια εκπομπή, και θεωρώ ότι τώρα πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά, ώστε στο τέλος της σεζόν να μπορέσουμε όλοι να πάρουμε το απολυτήριο και να είναι πάνω απ’ τη βάση».
Πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει δεχτεί διερευνητικές κρούσεις από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κουβέντας. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη δεν πρόκειται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη με καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Ολα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ένα βραδινό πρόγραμμα. Είτε μαγνητοσκοπημένο format είτε ακόμα μια νέα τηλεοπτική πρόταση βασισμένη και δομημένη πάνω στην τηλεοπτική προσωπικότητα της έμπειρης παρουσιάστριας και βασίλισσας της μικρής μας οθόνης.