Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Η Ενωση Αστυνομικών έκοψε την πίτα της στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Μάστορας και η Φουρέιρα

«Είστε εδώ να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε»

Οι Αστυνομικοί έκοψαν την πίτα τους στο μαγαζί όπου τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας και εκείνος ζήτησε συγγνώμη από μικροφώνου για το πρόσφατο παράπτωμά του να καθίσει στο τιμόνι πιωμένος, προσπαθώντας μάλιστα να αποφύγει και μπλόκο της Τροχαίας.

Ελένη Φουρέιρα

Δύο εβδομάδες μετά την περιπετειώδη σύλληψή του ο front-man του συγκροτήματος MΕΛISSES και κινηματογραφικός «Καζαντζίδης» της ταινίας «Υπάρχω» υποδέχτηκε στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον, όπου συμπράττει φέτος με την Ελένη Φουρέιρα, τα πλήθη της ΕΑΥΝΑΑ (Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Περίπου 2.000 αστυνομικοί παρευρέθησαν στην εκδήλωση, που έλαβε χώρα το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο σταρ του προγράμματος.

Χρήστος Μάστορας

Ο Χρήστος Μάστορας δεν δίστασε να αναφερθεί στο γεγονός που τον έκανε πρωτοσέλιδο, λόγω επικίνδυνης οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Απευθυνόμενος στο κοινό, ο τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Ελληνική Αστυνομία που του συγχώρεσε το λάθος. Επιπλέον, τόνισε πως μέσα από τη διαδικασία αυτή γνώρισε μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους. «Η Ελληνική Αστυνομία! Κάντε λίγο θόρυβο! Αυτό το πράγμα που θα πω είναι πραγματικά γραμμένο από την ψυχή μου… Μετά από όσα έγιναν τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ιδιαίτερα τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Κατάλαβε τον χαρακτήρα μου και συγχώρεσε το λάθος μου, όταν έπιασα το τιμόνι, ενώ δεν έπρεπε. Κανείς δεν πρέπει να το πιάνει, κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Με την σύντροφό του Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Είστε απόψε εδώ και πραγματικά το εκτιμώ πάρα πολύ. Κάποιος άλλος θα έλεγε “άκυρο” και θα είχε και δίκιο. Είστε εδώ να σας προσφέρουμε αυτό που ξέρουμε καλά, γιατί να οδηγούμε δεν ξέρουμε. Είχα την τύχη μέσα στην ατυχία να γνωρίσω κάτι παιδιά, κάτι καλά παιδιά, ανθρώπους με Α κεφαλαίο. Ανθρώπους που πάνω από τη στολή βάζουν την ψυχή. Σας ευχαριστώ που είστε απόψε εδώ» πρόσθεσε. Στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα ήταν το συγκεκριμένο βράδυ και η σύντροφος του Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με την οποία ο τραγουδιστής ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, κάτι που δεν συνηθίζει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα