Ασέβεια της Μεσσαροπούλου του «Happy day» προς τη μάνα του 39χρονου

Είπε ότι έχει ψεκασμένες απόψεις

Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της πανελίστριας της εκπομπής «Happy day» στον Alpha Τίνας Μεσσαροπούλου σχετικά με τη σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά την ανάρτηση της εισαγγελέως Εφετών Λάρισας Σοφίας Αποστολάκη – Καλογήρου για τον θάνατο του γιου της Βασίλη κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η δημοσιογράφος, που σε κάθε ευκαιρία επαινεί ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης -καθότι σύζυγος υψηλόβαθμου «γαλάζιου» στελέχους- αποκάλεσε… «ψεκασμένη» τη χαροκαμένη μητέρα! Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Σοφία Αποστολάκη – Καλογήρου είχε αφήσει υπόνοιες για έγκλημα και σχόλια, όπως «επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις» για τα Τέμπη.

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τι τέλος θα έχετε;» Σχολιάζοντας όσα έγραψε μέσα στον αβάσταχτο πόνο της η μητέρα του Βασίλη, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία είναι παντρεμένη με τον εκ των τριών υφυπουργών Παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργο Μυλωνάκη, έσπευσε να… διαλύσει κάθε υπόνοια σύνδεσης του θανάτου του 39χρονου με το έγκλημα των Τεμπών, αναφέροντας: «Μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της μπορεί να πει ό,τι θέλει, ακόμη κι αν αυτό που θα πει είναιψεκασμένο”»!

Παρά την προσπάθεια του Δήμου Βερύκιου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με ένα από τα πιο καυστικά σχόλια που έκανε χρήστης του Χ να αναφέρει: «Τίνα Μεσσαροπούλου, κομματόσκυλο, σύζυγος στελέχους ΝΔ, αποκάλεσε, λίγο πολύ, ψεκασμένη τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...