Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Ο Γιώργος Ζυγούρης είναι ο αντικαταστάτης του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες»

Ο εκλεκτός

Η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, θα συνεχιστεί, αφού ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει ήδη ετοιμάσει τον δεύτερο κύκλο. Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε πει: «Δεν θα είναι μία άλλη ιστορία το “Σέρρες 2”, συνεχίζεται, απλώς θα είναι άλλος ηθοποιός, ο οποίος θα πάρει τον ρόλο του Οδυσσέα. Λογικά τον Μάρτιο ξεκινάμε γυρίσματα».

Ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης

Η σειρά συνεχίζεται μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2022, σε ηλικία 31 ετών, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Τον ρόλο του Οδυσσέα στη δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει ο ηθοποιός Γιώργος Ζυγούρης, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στον ρόλο του Μιτς, στο Θέατρο Προσκήνιο.

Γιώργος Ζυγούρης

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω από δοκιμαστικό. Δεν έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα, κάναμε μία ανάγνωση το σενάριο και θα ξεκινήσουμε σε λίγο καιρό γυρίσματα. Εχω δει τον πρώτο κύκλο της σειράς, είναι μία πολύ καλογραμμένη σειρά. Είναι πολύ σημαντικό το θέμα που θίγει, στην Αθήνα δεν είναι και τόσο εμφανές, όσο στην επαρχία που τα πράγματα είναι πιο κλειστά. Βοηθάει σε αυτό το “άνοιγμα” που προτείνει η σειρά» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα