Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Η Klavdia πήρε πρώτη «τζούρα» από την Ελβετία

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για την postcard της Ελλάδας για τη Eurovision 2025, με την Klavdia να δημοσιεύει στο Instagram της φωτογραφίες από το ταξίδι της. Η 22χρονη τραγουδίστρια, που βρίσκεται ακόμα στη διοργανώτρια χώρα της Eurovision 2025, γύρισε εκεί το βίντεο που προβάλλεται πριν από τη συμμετοχή της κάθε χώρας στον διαγωνισμό και ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Σχετικά με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, η Klavdia ανέφερε ότι επιθυμεί να επιλέξει ρούχα που να συνδυάζουν κομψότητα και αριστοκρατικότητα, χωρίς να είναι αποκαλυπτικά. Οταν επιστρέψει, θα ασχοληθεί με τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Αστερομάτα». Οι συμμετοχές και των 37 χωρών που λαμβάνουν μέρος στη Eurovision 2025 θα παραδοθούν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU), που είναι και η διοργανώτρια Αρχή του διαγωνισμού, περίπου κατά τα μέσα Μαρτίου.

Αν και μόλις 22 ετών, η Klavdia έχει ήδη ξεδιπλώσει το μεγάλο ερμηνευτικό της ταλέντο, αφού συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από μερικά χρόνια συμμετέχοντας στο «The Voice» και φτάνοντας στον τελικό με την ομάδα της Ελενας Παπαρίζου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.






Μποζουκια Αθηνα