Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Ηθοποιός φίρμα στη… φάκα της ΑΑΔΕ, που εντόπισε διαφορές ανάμεσα στις δαπάνες της και στα εισοδήματα που δηλώνει

«Τσακωτή» στο παρά πέντε

Στο… παρά πέντε «τσίμπησε» η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία έχει λάβει μέρος σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις, καθώς φέρεται ότι παρουσιάζει σοβαρή φορολογική απόκλιση. Οπως έγινε γνωστό, η ΑΑΔΕ με τη βοήθεια συστήματος Τεχνητής Νοημοσύνης την έπιασε στα «δίχτυα» της, αφού έπειτα από έλεγχο εντόπισε μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δαπάνες της και στα εισοδήματα που δηλώνει.

Η ηθοποιός, που αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς κυρίες της showbiz και παραμένει στην κορυφή της ζήτησης ακόμη και σήμερα, μπήκε στο στόχαστρο της Ανεξάρτητης Αρχής όταν ο αλγόριθμος του συστήματος συνέκρινε τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της με τις αποδοχές που έχει δηλώσει. Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν πως η ίδια φέρεται ότι σπαταλά ποσά πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που βγάζει από τις οικονομικές της συναλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόκλιση ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, με τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν «φύλλο και φτερό» τα εισοδήματά της, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι έχει υποπέσει σε φορολογικές παραβάσεις ή όχι.

Στο πλαίσιο αυτό, οι «Ράμπο» της ΑΑΔΕ ελέγχουν λεπτομερώς και διασταυρώνουν τα χρηματικά ποσά που εισπράττει η καλλιτέχνιδα, η οποία μάλιστα είναι και ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, με περισσότερους από 500.000 χρήστες να την ακολουθούν. Βέβαια, η ίδια έχει δικαίωμα ένστασης προσφεύγοντας στον μηχανισμό διευθέτησης, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν βαρύνεται με κάποια κατηγορία – αντίθετα, περνά από έλεγχο. Ωστόσο, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης που «επιστράτευσε» η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εντοπίζει παραβάσεις με τη βοήθεια των social media και συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες λανθασμένης εκτίμησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ευρήματα για τη δημοφιλή ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης προέκυψαν έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα που διεξήγαγε η ΑΑΔΕ και δεν σχετίζονται με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τους 20 influencers, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για φοροδιαφυγή.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα