Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Καρναβάλι» η showbiz

Το παιδί που κρύβουν μέσα τους κατάφεραν να βγάλουν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz

Το παιδί που κρύβουν μέσα τους κατάφεραν να βγάλουν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και διασκέδασαν με την ψυχή τους, επιλέγοντας πρωτότυπες μεταμφιέσεις. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, που έχουν απίστευτο χιούμορ, ντύθηκαν μπανάνα-σφουγγαρίστρα, με τους ακoλούθους τους να τους αποθεώνουν για την επιλογή τους.

Τότσικας και Ρέβη

Στη Βενετία ταξίδεψε ο Ιωάννης Λύρας με τη σύντροφό του Παναγιώτα Δρασιούδη. Το ζευγάρι εντυπωσίασε με τις κομψές στολές, αφού ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μεταμφιέστηκε σε ιππότη του Αγίου Λαζάρου και η νεαρή νομικός σε μαρκησία. Ξεχωριστή ήταν η περασμένη Κυριακή για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς οι παρουσιαστές του «Breakfast@Star» βρέθηκαν σε καρναβάλι των νοτίων προαστίων με τη μικρή κόρη τους Μελίτα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ντύθηκε ντομάτα, ενώ ο γυμναστής εμπνεύστηκε από το θρίλερ «It» του Στίβεν Κινγκ και μεταμφιέστηκε στον τρομακτικό κλόουν, που είναι και ο ήρωας της ταινίας.

Δρασιούδη και Λύρας

Εντυπωσιακή η Δέσποινα Καμπούρη, που εμπνεύστηκε από τη δεκαετία του 1980 και φόρεσε ροζ περούκα και ασημί ολόσωμη φόρμα. Τέλος, η Δανάη Παππά επέλεξε να ντυθεί αστυνομικός σε μασκέ πάρτι. Η δημοφιλής ηθοποιός εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αφού δημοσίευσε εικόνες με φόρεμα, διχτυωτό καλσόν, αλλά και χειροπέδες. Μάλιστα, συμμετείχε και σε μια πρόκληση, καθώς φαίνεται να χορεύει ενώ είχε στο κεφάλι της ένα ποτήρι με το ποτό της, το οποίο κατάφερε να μη ρίξει.

Δέσποινα Καμπούρη
Δανάη Παππά

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα