Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Στα εγγόνια μου αρέσει πολύ “Το Σόι Σου”»

Ο Παύλος Ορκόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου».

Δεύτερη ευκαιρία στην Έλλη Κοκκίνου ο ΑΝΤ1 για το «Don’t Forget The...

Η Ελλη Κοκκίνου είναι η αγαπημένη σταρ του ΑΝΤ1! Ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έδωσε στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη δεύτερη ευκαιρία, αλλά ούτε και στη δημοσιογράφο Αννα Λιβαθυνού, στην Ελλη Κοκκίνου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,

Αναστάσιος Ροϊλός: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε τρομερή χημεία με τον μικρό...

Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης κι ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής...

Συγκλονισμένος ο Χρήστος Νικολόπουλος αποκαλύπτει τι του είχε πει ο Μανώλης Λιδάκης όταν έχασε τον σκύλο του

«Χωρίς τον Σαμ δεν έχει νόημα η ζωή μου»

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του Μανώλη Λιδάκη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, μόλις δύο ημέρες πριν από τα 65α γενέθλιά του. Η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο τραγουδιστή θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο Κρήτης. Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, τοπικοί φορείς, αλλά και πλήθος κόσμου αναμένεται να παραβρεθούν τόσο στη νεκρώσιμη ακολουθία όσο και στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή του καλλιτέχνη.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο αδελφός του, Γιάννης Λιδάκης, είπε ότι ο Μανώλης είχε βγει από το νοσοκομείο, πήγαινε καλύτερα και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την τραγική εξέλιξη. «Ο Μανώλης πήγε να ξεκουραστεί. Επεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε» ήταν τα λόγια του του Γιάννη Λιδάκη στο τοπικό μέσο ενημέρωσης για τον θάνατο του αδελφού του, που προήλθε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Συγκλονισμένος ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί πολλάκις με τον Μανώλη Λιδάκη, έκανε μια αποκάλυψη για εκείνον στα social media. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο facebook, όπου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία του με τον αξέχαστο τραγουδιστή, έκανε γνωστό τι του είχε εξομολογηθεί ο ίδιος, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή, σχετικά με μια απώλεια που τον είχε στενοχωρήσει πάρα πολύ.

Ο Μανώλης Λιδάκης με τον αγαπημένο του Σαμ

«Με τον Μανώλη Λιδάκη είχαμε συχνή επικοινωνία. Του είχα ιδιαίτερη αδυναμία και αυτός με αγαπούσε πολύ. Ο,τι και να πω για εκείνον θα είναι λίγο. Ηταν ένας πολύ μεγάλος τραγουδιστής. Δεν περίμενα και δεν το πίστευα ότι θα έφτανε η ώρα να έχω την ανάγκη να κάνω μία δήλωση αποχαιρετισμού για τον αγαπημένο φίλο μου. Και σίγουρα δεν πρόλαβα να του πω πόσο βαθιά τον εκτιμούσα και τον αγαπούσα. Ακόμα και για τον τρόπο της ζωής του και για τις εκφράσεις του, που είχαν μια διαφορετική σοφία για τη ζωή» έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο Χρήστος Νικολόπουλος. «Ο Μανώλης ήταν μία ισχυρή προσωπικότητα που ξέφευγε από τη λογική του καθενός μας. Ως τραγουδιστής ήταν ένα σπάνιο είδος και πιστεύω πως δεν πρόλαβε να δείξει όλο του το ερμηνευτικό μεγαλείο. Η ψυχή του ήταν σαν ενός μικρού παιδιού. Εχω ζήσει ατέλειωτες ώρες μαζί του, ηχογραφώντας πολλά τραγούδια μου. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ» πρόσθεσε, για να περάσει στην αποκάλυψη για την απώλεια που είχε στενοχωρήσει τον Μανώλη Λιδάκη.

Ο τραγουδιστής με την Χρήστο Νικολόπουλο

«Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους και τα ζωάκια. Και ιδιαίτερα τον σκύλο του, τον Σαμ, που ήταν η συντροφιά του και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω τις προηγούμενες μέρες μια τρυφερή στιγμή, όταν μου είπε ότι νιώθει πως χωρίς τον Σαμ δεν έχει νόημα η ζωή του. Καλό παράδεισο, Μανώλη, φίλε μου» κατέληξε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ευχόμενος συλλυπητήρια στα δυο αδέλφια του. Στο μεταξύ, η Ελένη Δήμου έβαλε τα κλάματα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για τον χαμό του Μανώλη Λιδάκη.

Ελένη Δήμου

«Ηταν ο αδελφός μου. Ξεκινήσαμε μαζί, ήμασταν πολύ κοντά, ήμασταν πολύ φίλοι, αδέλφια, με τη λαχτάρα να κάνουμε καριέρα, να χτίσουμε κάποια πράγματα, να προσφέρουμε στο ελληνικό τραγούδι. Ο Μανώλης είναι ο καλύτερος τραγουδιστής της γενιάς μας. Ηταν. Είδατε, δεν μπορώ να πω το “ήταν”… Δεν μου είναι καθόλου, καθόλου εύκολο. (…) Δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ που έφυγε έτσι ξαφνικά. (…) Ο Μανώλης θα μείνει εδώ, στις ψυχές μας, στις καρδιές μας, θα τον κουβαλάμε. Εντάξει, δεν… Συγγνώμη, ρε παιδιά, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα» δήλωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με τη φωνή της να «σπάει» από λυγμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι διασκέδασε στον Οικονομόπουλο

Το ζευγάρι έκανε νυχτερινή έξοδο επιλέγοντας να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.