Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ερωτευμένα πιτσουνάκια Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περασμένη εβδομάδα, με τον έρωτα να είναι διάχυτος μεταξύ τους και την «Εspresso» να τον αποτυπώνει σε αποκλειστικά «κλικ». Το ζευγάρι πήγε σε νυχτερινό μαγαζί των βορείων προαστίων, το οποίο φιλοξενούσε εκδήλωση εταιρίας, και διασκέδασε για περίπου δύο ώρες.

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα κομψή με άσπρο σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ ο γνωστός επιχειρηματίας επέλεξε μαύρο κοστούμι. Η βραδιά κυλούσε όμορφα και όταν άρχισαν να ακούγονται ελληνικά τραγούδια, το ζευγάρι άρχισε να λικνίζεται στους ήχους της μουσικής και να… ερωτοτροπεί, αδιαφορώντας για να αδιάκριτα βλέμματα. Ο τρυφερός σύζυγος την αγκάλιαζε και της ψιθύριζε στο αυτό τα λόγια των τραγουδιών, ενώ εκείνη απολάμβανε την αγκαλιά του. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παραμένουν full in love όπως στην αρχή της σχέσης τους και παρότι τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησαν δυο παιδιά, προσπαθούν να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα