Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Έγινε μόνιμα… Κατερίνη Δαλάκα

«To χάσαμε το κορμί, πατριώτη»

«To χάσαμε το κορμί, πατριώτη» θα λένε οι πιστοί θαυμαστές της Κατερίνας Δαλάκα, αφού η γνωστή αθλήτρια αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να… απομονωθεί στα πάτρια εδάφη, την Κατερίνη.

Η νικήτρια του «Survivor», μιλώντας στο «Happy Day», αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την πρωτεύουσα, και τόνισε πως δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Για αυτό τον λόγο έχω φύγει από την Αθήνα και ζω μόνιμα στην Κατερίνη. Εχω απομακρυνθεί απ’ όλα και νιώθω πολύ καλά. Δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα και τώρα που ήρθα για κάποιες δουλειές θέλω να φύγω» αποκάλυψε η Κατερίνα Δαλάκα.

Φαίνεται πως είναι μια περίοδος αλλαγών γι’ αυτήν, καθώς θέλει να κρατάει αποστάσεις από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που πετυχαίνει. Η γνωστή αθλήτρια, που χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο αμέσως μετά την επιστροφή της από τον Αγιο Δομίνικο το 2024, δηλώνει ελεύθερη, ενώ διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...






Μποζουκια Αθηνα