Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Μάστορας και Καληφώνη full in love στο Αμπού Ντάμπι

Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης

Την πρώτη του απόδραση για να χαλαρώσει πραγματοποίησε ο Χρήστος Μάστορας μετά το συμβάν με τη σύλληψή του, όταν εντοπίστηκε από έλεγχο της Αστυνομίας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο τραγουδιστής πήρε την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και έκαναν ένα ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι προκειμένου να απολαύσουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που είχε δεχτεί πρόσφατα φήμες ότι η σχέση τους περνάει κρίση, πραγματοποίησε ένα ταξίδι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, κλείνοντας έτσι όλα τα στόματα. Μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασαν στον προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους και από τα εντυπωσιακά μέρη που μαζί επισκέφθηκαν.

Η Καληφώνη, με μαύρη ενδυμασία και μαντίλα στο κεφάλι της, επισκέφθηκε το μεγάλο τζαμί του Sheikh Zayed, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα καθώς και τα πιο όμορφα τζαμιά στον κόσμο. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης μοιράστηκε φωτογραφίες από την επίσκεψη στην έρημο του Αμπού Ντάμπι, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα τη βλέπουμε αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα