Εγκυος στο πρώτο της παιδί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Mamma mia

Μαμά θα γίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του θρυλικού πρώτου «Survivor» ανακοίνωσε, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της Γρηγόρη Μόργκαν, ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Στην έναρξη της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες της θέλησαν να της ευχηθούν, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Με το καλό, Ευρυδίκη μου! Ξέρεις ότι το λέω μέσα από την καρδιά μου. Είμαι γουρλής. Την πρώτη χρονιά στην εκπομπή παντρεύτηκες και στη δεύτερη έμεινες έγκυος. Να τα βλέπουν οι παλιοί αυτά. Οχι, οι παλιοί σύντροφοι, οι παλιές συνεργασίες εννοώ…» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός, εξηγώντας πως ούτε εκείνοι γνώριζαν κάτι, αν και ορισμένοι μπορεί να το είχαν καταλάβει.

«Η αλήθεια είναι πως με σεβαστήκατε. Είναι άσχημο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδί και αν είναι έγκυος. Ισως κάποιοι να το είχατε καταλάβει, απλώς θέλαμε τον πρώτο καιρό να το κρατήσουμε για εμάς, μέχρι να έρθουν οι εξετάσεις έτσι όπως τις θέλαμε» ανέφερε από πλευράς της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και πρόσθεσε: «Μέχρι και οι γονείς μας το μάθανε μετά την πρώτη εξέταση, μετά το πρώτο τρίμηνο, το κρατήσαμε για εμάς. Τώρα νιώθω μια απελευθέρωση που μπορώ να κυκλοφορώ άνετα. Είμαι στον πέμπτο μήνα». Από τη στιγμή που η αθλητικογράφος μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση, δεν κρύβει πλέον τη φουσκωμένη της κοιλιά, καθώς αισθάνεται έτοιμη να επικοινωνήσει με τους ακολούθους της τις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της.

Μάλιστα, την ίδια ημέρα δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, χορεύοντας ξέφρενα με ένα κοντό, λευκό μπλουζάκι, κρατώντας το τεστ εγκυμοσύνης που βγήκε θετικό. Να σημειωθεί ότι αποχωρώντας από το στούντιο της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι».

Παρακολουθώντας το απόσπασμα ο πανελίστας της εκπομπής και πρώην σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνης επί σειρά ετών Κωνσταντίνος Βασάλος έστειλε on air τις ευχές του. «Είναι λίγο αμήχανη η θέση μου. Είναι λίγο περίεργο, αλλά επειδή η Ευρυδίκη το ήθελε πάρα πολύ, χάρηκα πάρα πολύ. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είναι έγκυος. Ηθελε πάρα πολύ να κάνει οικογένεια και μπράβο της. Αυτό που ήθελε, το κατάφερε. Χαίρομαι πάρα πολύ για την Ευρυδίκη, δεν της έχω ευχηθεί ακόμη, σήμερα θα της ευχηθώ» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.