Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Η Μαλέσκου έβαλε με μία φωτογραφία τέλος στις φήμες που τη θέλουν...

Με μια φωτογραφία βάζει τέλος στις φήμες που τη...

Το κονκλάβιο της τεχνητής νοημοσύνης έβγαλε Πάπα

Την ώρα που πλήθος κόσμου συνέρρεε χθες στη Βασιλική...

Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Πάσχα στην Ολλανδία μέσα στις τουλίπες

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, το ζευγάρι...

«Άγιος έρωτας»: Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη...

Γιατί η Αλεξανδράκη άρχισε πόλεμο με την Ειρήνη Μερκούρη

Πυρά για τις εκτρώσεις!

«Πυρά» εναντίον της Ειρήνης Μερκούρη εξαπέλυσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή το γυναικείο δικαίωμα στην άμβλωση. Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, η γνωστή τραγουδίστρια υποστήριξε ότι θα κρατούσε ακόμη κι ένα παιδί από βιασμό, χαρακτηρίζοντας «φόνο» τον τερματισμό μιας κύησης και προκαλώντας έτσι την οργισμένη αντίδραση του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εκανα έκτρωση στα 24»

«Θα το πω και δεν το λέω ως μάνα, αλλά ως άνθρωπος. Να σταματήσουν να κάνουν εκτρώσεις οι γυναίκες, να μη σκοτώνουν τα παιδιά τους. Δεν το λέω με κατάκριση, είναι ζωές» ανέφερε αρχικά η Ειρήνη Μερκούρη, συμπληρώνοντας ότι η ίδια δεν θα «έριχνε» ούτε το μωρό ενός βιασμού. «Είναι δυνατόν να γίνει ποτέ ο φόνος δικαίωμα ή να γίνει νόμος; Δεν καταδικάζεται ο φόνος στην κοιλιά, αλλά ο απέξω καταδικάζεται; Δεν παύει να είναι φόνος η άμβλωση. Και να με βίαζαν, εγώ θα κρατούσα το παιδί!» σχολίασε ούσα απόλυτη στην άποψή της η Ειρήνη Μερκούρη.

«Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να λες “αν είχα βιαστεί, εγώ θα κρατούσα αυτό το παιδί”. Με αυτόν τον τρόπο προσβάλλεις όλες τις γυναίκες οι οποίες έχουν βιαστεί, έχουν κακοποιηθεί και δεν γνωρίζεις καθόλου τι έχουν περάσει!» της απάντησε οργισμένη, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στο «Breakfast@Star», η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία παραδέχτηκε πρόσφατα ότι είχε κάνει μια έκτρωση στα 24 της και δεν το μετάνιωσε.

Διαβάστε επίσης: H Ειρήνη Μερκούρη αποκαλύπτει: «Το παιδί ήρθε με προσευχή στον Θεό και την Παναγία»

«Χωρίς να σου έχει συμβεί, δεν σου επιτρέπεται να μιλάς καν γι’ αυτό. Γιατί πονάς όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει αυτό το πράγμα. Με το που το άκουσα σφίχτηκε το στομάχι μου. Δεν μπορείς να το λες αυτό. Είναι σαν γροθιά στο στομάχι για χιλιάδες γυναίκες εκεί έξω. Η κυρία Μερκούρη έχει σηκωθεί βιασμένη από κάποιο κρεβάτι και αποφάσισε ότι θα κρατήσει ένα τέτοιο παιδί; Δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του θέματος αυτού; Δεν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το θέμα είναι κακό και δεν το ακουμπάμε; Είναι σαν να ξαναβιάζεις αυτές τις γυναίκες. Είναι απαράδεκτο, είμαι κάθετη σε αυτό το πράγμα» κατέληξε το μοντέλο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Γιατί «έσκασε» έπειτα από χρόνια από τον θάνατο της Σωτηρίας Μπέλλου δικαστικό θρίλερ με τη διαθήκη της!

Δικαστικό θρίλερ 28 ετών της μεγάλης ρεμπέτισσας Σωτηρίας Μπέλλου...

Νέα σελίδα στη ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα ο...
spot_img
spot_img