Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η αιχμηρή απάντηση της Χρηστίδου στην Αντελίνα για τη θέση της σύγχρονης γυναίκας στην οικογένεια

«Η νοικοκυροσύνη είναι το παράσημό μου» είχε υποστηρίξει η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη

«Δεν θα μετρήσουμε τις νοικοκυροσύνες μας» διεμήνυσε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου στην Αντελίνα Βαρθακούρη, δίνοντάς της μια χειμαρρώδη και ταυτόχρονα αιχμηρή απάντηση μέσα από την εκπομπή της. Ολα άρχισαν από μια τοποθέτηση της παρουσιάστριας του «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τη θέση της σύγχρονης γυναίκας μέσα στην οικογένεια, με αφορμή μία δήλωση του συζύγου της Αντελίνας, Χάρη Βαρθακούρη, ότι «η θέση της είναι στο σπίτι με τις κόρες τους».

Η Αντελίνα τής απάντησε μέσω Instagram, μετά η Σίσσυ τής τηλεφώνησε και την επόμενη ημέρα έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία με τη σειρά της πίστευε ότι η Αντελίνα θα εμφανιζόταν στο «Happy Day». Επειδή, όμως, η τελευταία δυσανασχέτησε που η Σταματίνα έδωσε «βήμα» μόνο στη Σίσσυ την περασμένη Δευτέρα, πήγε τελικά την Πέμπτη καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το πρωί του Σαββάτου το «Χαμογέλα και πάλι» μετέδωσε ένα απόσπασμα της συνέντευξης αυτής, όπου η Αντελίνα Βαρθακούρη ισχυρίστηκε, ανάμεσα σε άλλα, πως η νοικοκυροσύνη είναι το παράσημό της και πως οι νοικοκυρές κρατούν όρθια τη χώρα.

Αντελίνα Βαρθακούρη

«Ποτέ δεν πήρα θέση για το τι πρέπει να κάνει στο σπίτι της και με τα παιδιά της. Είπα ότι όταν λες για μια γυναίκα με δύο παιδιά πως η θέση της είναι στο σπίτι γιατί την έχουν ανάγκη τα παιδιά της, νοηματικά είναι μια ατομική πεποίθηση, μια προσωπική άποψη που μπορεί να συναντάει και την πεποίθηση και την άποψη και την επιλογή της Αντελίνας, αλλά με αυτή τη διατύπωση νοηματικά υποδηλώνεις τη δική σου θέση. Ποτέ δεν εξέφρασα καμία απολύτως άποψη για την επιλογή της Αντελίνας» ξεκαθάρισε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου. Μιλώντας στη συνέχεια για την τηλεφωνική τους συνομιλία αποκάλυψε: «Το δικό της ζήτημα ήταν ότι ένιωσε ότι έθιξα τον άντρα της, και το κατανοώ και το σέβομαι. Της είπα ότι λυπάμαι που τη στενοχώρησα, αλλά όχι για τη θέση μου. Η θέση μου παραμένει ξεκάθαρη, πέστε να με φάτε όσο θέλετε. Θεωρώ ότι το 2025 δεν μπορούμε να μιλάμε με αυτόν τον τρόπο».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν βλέπω εργαζόμενες γυναίκες να βγαίνουν έξω να παίρνουν τον αέρα τους, να κάνουνε τις βόλτες τους, να βλέπουν κόσμο. Εγώ βλέπω εργαζόμενες γυναίκες να γίνονται χίλια κομμάτια, να τρέχουν όλη μέρα και να γυρνάνε μετά σπίτι τους και, Αντελίνα μου, έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις, τις ίδιες ευθύνες και την ίδια αγάπη απέναντι στα παιδιά τους. Δεν θα μετρήσουμε τις νοικοκυροσύνες μας ξαφνικά, παιδιά. Δεν κάνουμε διαγωνισμό, ούτε θα βάλουμε τις παντρεμένες απέναντι στις χωρισμένες ούτε τις εργαζόμενες απέναντι στις νοικοκυρές, γιατί αυτό θα ήταν πιο πατριαρχικό από όλα. Ολες μαζί και όλοι μαζί κρατάμε αυτή την κοινωνία όρθια…»

Σίσσυ Χρηστίδου

«Θέλω να νιώθω ισότιμη με τον άντρα μου, δεν θέλω να νιώθω υπό του, θέλω να νιώθω ισότιμη και με τους άντρες στη δουλειά μου, με τα αφεντικά μου. Και με τους μισθούς μας, θέλω να είμαστε όλοι ίσοι. Δεν πιστεύω ότι ένα σπίτι κρατιέται μόνο με αυτόν τον τρόπο, δεν πιστεύω ότι ήταν σοφό το να κάθονται οι γυναίκες και να ανέχονται δύσκολους άντρες για να κρατήσουν τα σπίτια τους. Θεωρώ ότι χαραμίστηκαν πάρα πολλά μυαλά, πολλά ταλέντα και δεν θεωρώ ότι μια γυναίκα που είναι εργαζόμενη στερεί από τα παιδιά της την αγάπη και τη φροντίδα… Δεν πιστεύω ότι ένας άντρας για να ανθίσει πρέπει να μείνει πίσω η γυναίκα του, συγγνώμη. Δεν πιστεύω ότι για να αναθρέψουμε καλά παιδιά γεμάτα αγάπη και όνειρα πρέπει να πετάξουμε τα δικά μας. Πιστεύω, όμως, στην ισότητα. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό, πιστεύω στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και πιστεύω στην αμοιβαία φροντίδα» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα