Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

«Πυρά» από Τζεφ Μοντάνα σε Λιάγκα για την… αλλαγή φύλου

«Γιώργο μου, αν θέλεις να είμαι αρσενικό, για εσένα έχω κι απ’ αυτό!»

Πυρ και μανία με τον Γιώργο Λιάγκα έγινε η Τζεφ Μοντάνα, επειδή ο οικοδεσπότης του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε εκείνη χρησιμοποιώντας το αρσενικό φύλο. Το διεμφυλικό μοντέλο εξαπέλυσε τα «βέλη» του εναντίον του παρουσιαστή, κατηγορώντας τον ότι το έκανε επίτηδες και αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του.

Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok η Τζεφ, η οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, εξέφρασε δημόσια την απογοήτευσή της για τη συμπεριφορά του Λιάγκα. Οπως ισχυρίστηκε, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής γνωρίζει καλά το δικαίωμά της στον αυτοπροσδιορισμό και ότι η ίδια προτιμά να αναφέρεται ως «Η Τζεφ Μοντάνα», εκείνος από πρόθεση την αποκάλεσε «ο κύριος Μοντάνα», προκαλώντας την αντίδρασή της.

«Ο Λιάγκας με ξέρει πολύ καλά, με έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του ουκ ολίγες φορές, όπως και σε θέματα με διεμφυλικά πρόσωπα. Ως δημοσιογράφος γνωρίζει πολύ καλά το δικαίωμα που έχουμε στον αυτοπροσδιορισμό, ξέρει το βιολογικό μου φύλο και ότι έχω επιλέξει να εκφράζομαι θηλυκά και ότι προτιμώ να λέγομαι “Η Τζεφ Μοντάνα”» αναφέρει στο βίντεό της η Τζεφ, συμπληρώνοντας πως ήταν προφανές ότι του φώναζαν στο ακουστικό να διορθώσει το λάθος του.

Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν επρόκειτο για ατυχές «λάθος», αλλά για μια συνειδητή κίνηση που αξίζει καταγγελία. «Δείχνει τι κάνει και γιατί το κάνει, και οφείλω να το καταγγείλω, όπως οφείλουν όλοι μας. Γιατί είναι η πρόθεση» σχολίασε, φανερώνοντας και τη δική της πρόθεση να τον καταγγείλει. «Γιώργο μου, αν θέλεις να είμαι αρσενικό, για εσένα έχω κι απ’ αυτό!» κατέληξε σε έντονο ύφος το διεμφυλικό μοντέλο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα