Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Η «Espresso» τσάκωσε την Μπέττυ Αρβανίτη και τον σύζυγό της σε μεζεδοπωλείο στη Φωκίωνος Νέγρη

Στα... πράσα!

Βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της Βασίλη Πουλαντζά πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η 85χρονη Μπέττυ Αρβανίτη! Το ζευγάρι, που έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσφάτως έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Κυψέλη.

Η σπουδαία ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου μαζί με τον μεταφραστή και πολιτικό μηχανικό σύζυγό της απόλαυσε μεζέδες στον Μπακαλόγατο, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, που είναι αγαπημένο στέκι τους την τελευταία δεκαετία και ένα εστιατόριο που συχνά υποδέχεται αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου που λατρεύουν την ξεχωριστή κουζίνα που τους προσφέρει. Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε η «Espresso», το ζευγάρι κάθεται στο γεμάτο από καλούδια τραπέζι, ενώ υπάρχει και κόκκινο κρασί.

Η Μπέττυ Αρβανίτη, που, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είχε μια ιδιαίτερη γοητεία την οποία διατηρεί ακόμη και σήμερα, φορούσε γήινα χρώματα, με το στιλάτο φουλάρι της να μαρτυρά το καλό της γούστο. Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Πουλαντζάς, αν και πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, υπήρξε και συνεχίζει να είναι θεατρικός παραγωγός και μαζί έχουν εργαστεί αδιάκοπα για πολλά χρόνια στο ελληνικό θέατρο, ανεβάζοντας μοναδικές παραστάσεις. Μάλιστα μαζί ίδρυσαν και τη θεατρική εταιρία Πράξη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα