Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Απανωτά sold outs της παράστασης για τον Διονυσίου με τον Τσορτέκη

Ο Στράτος είναι... reserve

Χαμός για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου στο θέατρο Παλλάς. Το μουσικοθεατρικό έργο «Τα πήρες όλα κι έφυγες», που ζωντανεύει για πρώτη φορά στη σκηνή τη μυθιστορηματική ζωή του εμβληματικού λαϊκού τραγουδιστή, πάει… σφαίρα εισπρακτικά, καταγράφοντας απανωτά sold outs, με τους ιθύνοντες της παραγωγής να ανακοινώνουν ήδη παράταση των παραστάσεων αλλά και ότι η εν λόγω δουλειά θα «ταξιδέψει» το φθινόπωρο στη Θεσσαλονίκη.

Γιάννης Τσορτέκης, Μαρία Κεχαγιόγλου

Η ερμηνεία του Γιάννη Τσορτέκη, που ενσαρκώνει με σεβασμό, ακρίβεια και βάθος τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μαυρογεωργίου και το κείμενο του Κωνσταντίνου Σαμαρά προσφέρουν στους θεατές ένα μοναδικό ταξίδι αναμνήσεων στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του αείμνηστου τραγουδιστή. Μαζί τους, τα παιδιά του Στράτου Διονυσίου, ο Aγγελoς, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, που αποτελούν μέρος της ιστορίας, ενώ τραγουδούν τις μεγάλες επιτυχίες-σταθμούς της καριέρας του, και μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών και συντελεστών, που δίνουν ξανά πνοή στους ήρωες της ζωής του.

Από αριστερά: Κλουβά, Τσορτέκης, Μαχαίρας, Δημόπουλος και Αλικάκος

Λόγω αυξημένης ζήτησης λοιπόν, η παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες» για τον αλησμόνητο Στράτο Διονυσίου παρατείνεται για 11 επιπλέον παραστάσεις στην Αθήνα, έως και τις 11 Μαΐου. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το έργο θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Ράδιο Σίτυ, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Μάλιστα, η προπώληση έχει ήδη αρχίσει για το κοινό της βόρειας Ελλάδας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα