Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Πρώτη κοινή συνέντευξη της Κορινθίου και του Αϊβάζη μετά τον χωρισμό!

«Θέλω γυναίκα... μεγάλων κυβικών για τον Γιάννη»

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου παραχώρησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης. Οι δυο τους χώρισαν έπειτα από 14 χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει ένα παιδί και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτή την περίοδο μάλιστα βρίσκονται στην Κύπρο για χάρη της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός», στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Με αφορμή αυτή την παράσταση η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης άνοιξαν τις καρδιές τους στον Γιώργο Πράσινο.

Οταν έσκασε η είδηση του χωρισμού, σχεδόν ταυτόχρονα ανακοινώθηκε πως θα δουλέψουν μαζί, κάτι που δεν τους ενόχλησε. «Ηταν μια απόφαση, κάτω από μεγάλη σκέψη, για το πώς θα οριοθετήσουμε και θα δρομολογήσουμε την προσωπική μας ζωή» είπε η Μαρία, με τον Γιάννη να προσθέτει: «Δεν χωρίσαμε για να “απεμπλακούμε”, αλλά γιατί συνειδητοποιήσαμε πως δεν ταιριάζουμε πλέον σε συγκεκριμένα πράγματα». Και οι δύο συμφώνησαν πως η απόφαση για το διαζύγιο ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και αφού συνειδητοποίησαν ότι δεν ταίριαζαν πλέον σε συγκεκριμένα πράγματα. Παρά τον χωρισμό, ο αμοιβαίος σεβασμός παραμένει ακέραιος.

«Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια, ο ένας έχει τον άλλον στην καθημερινότητά του. Απλά πήρε διαφορετική μορφή η σχέση μας. Τολμώ να πω πως η αγάπη μας έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Πήραμε, όμως, μια απόφαση και οφείλουμε να τη σεβαστούμε» είπε η Μαρία Κορινθίου. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πώς θα αντιδράσουν στην περίπτωση που καθένας βρει νέο σύντροφο, η Μαρία Κορινθίου τόνισε πως δεν είναι «Σουηδία», αλλά οφείλει να το δεχτεί.

«Οφείλω, φυσικά, να το δεχτώ, δεν γίνεται διαφορετικά. Σίγουρα δεν είμαστε “Σουηδία”. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω. Εξαρτάται από το μέγεθος, τον απόηχο, τον τρόπο που θα το μάθω, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα του… Πώς να το πω; Θα ήθελα ο Γιάννης να έχει δίπλα του μια γυναίκα “μεγάλων κυβικών”. Αλλά δεν είναι νωρίς για να τα συζητάμε αυτά;» Με τη σειρά του ο Γιάννης Αϊβάζης τονίζει: «Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αντιδράσω από τη μεριά μου. Κι εγώ θέλω το καλύτερο για τη Μαρία. Είμαι σίγουρος πως οι επιλογές της θα είναι μετά από σκέψη».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα