Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

LIVE στο «DOORS Live Art»

Ο επιδραστικός performer Constadinos Papadakis συναντά τον κορυφαίο συνθέτη και μαέστρο Δημήτρη Χάρμα στο απόλυτο live clubbing event, στη σκηνή του DOORS Live Art, απόψε Παρασκευή.

«Πάμε μια βόλτα;» με τη Λυμπεράκη

Μια νέα εκπομπή, αφιερωμένη στους ανθρώπους και στις ιστορίες τους, έρχεται στο πρόγραμμα του Mega.

Τραγωδία με αποδείξεις – Restart στις έρευνες για τη φονική έκρηξη στο...

Επειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα παύσης, κατά την οποία...

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Η υπόθεση της εμμονικής θαυμάστριας του Πλούταρχου εκδικάζεται σήμερα…

Τετ α τετ με τη stalker

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο Γιάννης Πλούταρχος, καθώς είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί η μήνυσή του -ύστερα από αναβολή- κατά της 47χρονης εμμονικής θαυμάστριάς του, που κατηγορείται ότι τον παρενοχλούσε επί χρόνια στο σπίτι του, στα νότια προάστια, αφήνοντάς του δωράκια και ερωτικά ραβασάκια με… γενετικό αποτύπωμά της, στα οποία του έγραφε, μεταξύ άλλων, πως τον αγαπάει και ότι θέλει να κάνουν έρωτα!

  • Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Η 47χρονη, η οποία φέρεται ότι είχε μετατρέψει τη ζωή του Γιάννη Πλούταρχου σε… κόλαση, κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη παρακολούθηση, καθώς την έστηνε έξω από το σπίτι του λαϊκού αοιδού, χτυπούσε επανειλημμένα το κουδούνι και έμενε εκεί από το βράδυ ως τα ξημερώματα.

Η stalker στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Παράλληλα, φέρεται ότι άφηνε ερωτικά γράμματα, τα οποία συνόδευε με… καραμέλες, μικρά δώρα και προσωπικά αντικείμενα. «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το» ανέφερε ένα εξ αυτών που είδε το φως της δημοσιότητας. Σε άλλο ερωτικό σημείωμα, στο οποίο εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 47χρονης, η κατηγορουμένη έγραφε στον τραγουδιστή «θέλω να κάνουμε έρωτα», παρόλο που γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος. Το 2021, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, η σύζυγος του «καλύτερου παιδιού» της πίστας Μαρία Παπαδοπούλου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της ενοχλητικής stalker, με συνέπεια να της γίνει σύσταση για συμμόρφωση από τις αστυνομικές Αρχές. Ωστόσο, η ερωτοχτυπημένη γυναίκα συνέχισε τις «επιθέσεις» αγάπης, ώσπου τον Απρίλιο του 2022 ο αγαπητός τραγουδιστής αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση σε βάρος της.

«Από πρόθεση προσέβαλε βάναυσα την τιμή του, με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις. […] Ειδικότερα, στις 31 Μαρτίου 2022, άφησε σημείωμα στην πόρτα της εισόδου του εγκαλούντος, που, μεταξύ άλλων, έγραφε ότι θέλει να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις (σ.σ.: περιγράφονται με εκτενείς και εξαιρετικά χυδαίες λεπτομέρειες)» αναφέρεται στο κατηγορητήριο. «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Από τη στιγμή που μου το γνωστοποίησε με κάποιον τρόπο, το κατάλαβα. Είχα αφήσει κάποια προσωπικά πράγματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Απλώς ήταν έκφραση κάποιων δικών μου πραγμάτων. Πήγαινα στο σπίτι του ως βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Ημουν συναισθηματικά κάπως ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλη αυτή τη διασημότητα, όλο αυτό με παρέσυρε» είχε αναφέρει η 47χρονη μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Ταυτόχρονα, μέσω της δικηγόρου που την εκπροσωπούσε, είχε αποκαλύψει στην «Espresso» ότι έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της εδώ και 18 μήνες και ότι ο τωρινός σύντροφός της είναι στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη. Ο τραγουδιστής από την πλευρά του, απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου αν θα συγχωρούσε την εμμονική θαυμάστριά του, η οποία του ζήτησε δημόσια «συγγνώμη», είχε δηλώσει τότε: «Πάντα, πάντα συγχωρώ τους ανθρώπους». Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν ο Γιάννης Πλούταρχος θα επιμείνει και αύριο στην ποινική δίωξη της γυναίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα