Μετά την Μπεζαντάκου, και η Μαρία Ιωαννίδου θέλει την Καρύδη σε ταινία για τη ζωή της

Δεν... προλαβαίνει η Σμαράγδα

Περιζήτητη για βιογραφίες διάσημων Ελληνίδων είναι η Σμαράγδα Καρύδη. Μετά τη Στέλλα Μπεζαντάκου, η οποία είχε δηλώσει προ καιρού ότι θα ήθελε να την υποδυθεί η γνωστή ηθοποιός σε ταινία για τη ζωή της, τώρα εξέφρασε αντίστοιχη επιθυμία και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αυτή την εποχή γράφει το τρίτο βιβλίο της.

Οπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα, θέλει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη κάποιες ιστορίες που έχει εμπνευστεί και έχει καταγράψει σε ένα από αυτά, με ηρωίδα την ίδια. Και «βλέπει» και αυτή την ιδανική πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο της ηθοποιού, που άφησε εποχή ως «Ντάλια» στο «Παρά 5».

«Θα ήθελα να με υποδυθεί η Σμαράγδα Καρύδη» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου. Είναι γεγονός, ωστόσο, πως είχε προηγηθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα σχετικό αίτημα και από τη Στέλλα Μπεζαντάκου. «Θέλω να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου και να γυριστεί και ταινία. Θα ήθελα να με υποδυθεί η Σμαράγδα Καρύδη σε μεγάλη ηλικία, ενώ σε μικρή θα μπορούσε η Μελίνα Κόντη» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια του hit «Σαν μπλουζάκι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου «καρφώνει» γνωστή ηθοποιό: «Όλοι νομίζουν ότι είναι καλή, αλλά είναι τεράστιο έγκλημα»

Σε αποκαλύψεις με αρκετές αιχμές προχώρησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου,...

Η ατάκα Παπανώτα για την αποχώρηση Κοσιώνη που άναψε φωτιές – «Η άλλη περιμένει μήνες…»

Στο παρασκήνιο της αποχώρησης της Σία Κοσιώνη από τον...

«Βόμβα» από τη Φαίη Σκορδά για ΣΚΑΪ και Σία Κοσιώνη: Ο παρουσιαστής που ήθελαν για το κεντρικό δελτίο

Σε μια αποκάλυψη που συζητήθηκε έντονα προχώρησε η Φαίη...

«Σας απογοήτευσα» – Η πίεση των Πανελληνίων Εξετάσεων ήταν ο λόγος της πτώσης των 17χρονων;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία...

«Survivor»: Ο Σταύρος Φλώρος υπέστη ακρωτηριασμό στο πόδι – Δίνει μάχη στην εντατική

Ο Σταύρος Φλώρος ενώ έκανε ψαροντούφεκο κατά τη διάρκεια...

Μητέρα 19χρονης Μυρτώς: «Να βασανιστούν όπως βασανίστηκε το παιδί μου, να μη δουν ποτέ τον ήλιο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ επισκέφθηκε τους γονείς της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ χτίζει το σπίτι των ονείρων του δίπλα σε… παραλία γυμνιστών

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι ετοιμάζουν το...

Ηλιούπολη: Το σημείωμα που άφησαν οι 17χρονες πριν πέσουν στο κενό

Η πτώση δύο 17χρονων κοριτσιών από ταράτσα πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη έχει παγώσει το πανελλήνιο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας όπου έμενε μία εκ των δύο κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό.