Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Νότης Σφακιανάκης @ Φωταέριο

Το σχήμα που έχει καταπλήξει τους πάντες, εξακολουθεί να ταράζει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας από το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα έχουν κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης…

Το σχήμα που έχει καταπλήξει τους πάντες, εξακολουθεί να ταράζει τα νερά της Αθηναϊκής νύχτας από το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα έχουν κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και συνεχίζουν απρόσκοπτοι να μεταδίδουν στον κόσμο απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό μέσα από τις εμφανίσεις τους. Μέχρι στιγμής, τα πάνε περίφημα από το Φωταέριο, όπου και βρίσκονται, ένα σύγχρονο μαγαζί, ηλικίας 3 ετών που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με τις δυνατές συνεργασίες που έχει κάνει, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα δύο χρόνια, στα οποία απόλυτος άρχοντας ήταν άλλο ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχοντας δίπλα του Καίτη Γαρμπή και Νίκο Κουρκούλη, πέρσι και πρόπερσι αντίστοιχα. Την φετινή σεζόν, Νότης Σφακιανάκης και Πέγκυ Ζήνα, δύο κορυφαίοι λαϊκοί τραγουδιστές κρατούν γερά την υπόθεση διασκέδαση στα χέρια από το Φωταέριο.
4r23r23r23r 1Ο Νότης Σφακιανάκης έχει αποδείξει την αξία του, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια, ενώ πολλά από αυτά γράφτηκαν για την πατρίδα, την κοινωνία, τον πολιτισμό και ερμηνεύτηκαν με πάθος και ζωντάνια από τον Έλληνα τραγουδιστή. Η πορεία του στο ελληνικό πεντάγραμμο, μόνο πετυχημένη, μπορεί να χαρακτηριστεί και φέτος, μέσα από τις εμφανίσεις του στο Φωταέριο, κάνει ένα φλας μπακ της μουσικής του ιστορίας μέσα από ξεχωριστά κομμάτια και λαϊκές επιτυχίες που έγραψαν ιστορία. Το έτερον ήμισυ του Νότη Σφακιανάκη πάνω στην πίστα είναι η Πέγκυ Ζήνα, μια τραγουδίστρια με σημαντική συνεισφορά στο ελληνικό τραγούδι και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Διαθέτει μια από τις κορυφαίες αυθεντικές λαϊκές φωνές και η ίδια έχει μεγαλουργήσει στα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Σφακιανάκης-Ζήνα έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, την χρυσή εποχή των μπουζουκιών και βρίσκονται πλέον ξανά μαζί, ύστερα από 12 χρόνια. Το Φωταέριο ανοίγει τις πύλες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, υποδεχόμενο τους αμέτρητους θαυμαστές του διδύμου των μεγάλων επιτυχιών.
4r23r23r23r 3Ο Νότης Σφακιανάκης είναι από τους τραγουδιστές που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο, τόσο με τα πανέμορφα τραγούδια του, όσο και με την ελεύθερη έκφρασή της άποψής του για θέματα που άπτονται σημασίας και είναι πολιτικοκοινωνικού περιεχομένου. Έχει μια ισχυρή, ενεργή προσωπικότητα, ενώ σε κάθε του μουσικό βήμα διακατέχεται από επαγγελματισμό και ανάλογη σοβαρότητα. Έχει ταξιδέψει πολλές φορές σε όλο τον κόσμο για να τραγουδήσει για τους ομογενείς. Οι παραστάσεις με την Πέγκυ Ζήνα στο Φωταέριο ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ την περσινή σεζόν βρέθηκε στο Έναστρον με τους Goin’ through, σε ένα σχήμα που δεν είχε όμως την κατάληξη που θα ήθελε, γι’ αυτό αμέσως μετά ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για εμφανίσεις. Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μαζί», από την οποία έχει ήδη ξεχωρίσει το τραγούδι «Τέρμα το ράδιο».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...