Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025

H «Ανάσταση» της Όλγας

Είναι το πρώτο Πάσχα της Ολγας Κεφαλογιάννη μετά το...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα ταλέντα που...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea...

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Ανάσταση για τους celebrities σε θαλαμηγούς και βίλες-φρούρια

Από τις Σπέτσες και τη Μύκονο ως το Ντουμπάι,...

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου αγνόησε τον κίνδυνο και εμφανίστηκε live στο Τελ Αβίβ για να δώσει χαρά στον κόσμο

«Μακιγιάζ» στη ...σκιά του πολέμου

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου έδωσε την πρώτη συναυλία μετά τον πόλεμο στον εμβληματικό χώρο του Μουσείου Τέχνης του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ. Εχοντας κάνει πολλές εμφανίσεις στην εν λόγω πόλη και στο παρελθόν, η γνωστή τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε και τούτη τη φορά στο κάλεσμα των διοργανωτών και βρέθηκε εκεί για ένα 24ωρο μαζί με τους μουσικούς της και τον μάνατζέρ της Στηβ Αλεξίου.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Βέβαια, όπως μας μετέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της, τα πράγματα στο Ισραήλ ήταν πολύ διαφορετικά από τις άλλες φορές που είχε επισκεφθεί τη χώρα. Με του που έφτασαν, τους δόθηκαν οδηγίες για την ασφάλειά τους, ενημερώθηκαν για το τι έπρεπε να κάνουν σε περίπτωση που ηχούσαν οι σειρήνες, καθώς και για το Iron Dome, δηλαδή το αμυντικό αντιπυραυλικό σύστημα που ανακόπτει την πορεία των ρουκετών της Χαμάς προς τις ισραηλινές πόλεις.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου στη σκηνή του περίφημου Μουσείου Τέχνης

Κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους στο Τελ Αβίβ η Μαριάννα Παπαμακαρίου και οι συνεργάτες της διαπίστωσαν πως υπήρχαν παντού ένοπλοι φρουροί, ενώ ακόμα και ο οδηγός του βαν που τους μετέφερε οπλοφορούσε. Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός παντού και μετά τις 10 το βράδυ η πόλη σταδιακά άδειαζε, αφού υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας σε ισχύ κατά τις νυχτερινές ώρες. Ο χώρος όπου δόθηκε η συναυλία, το περίφημο Μουσείο Τέχνης, βρίσκεται δίπλα στην πλατεία oμήρου, στο Τελ Αβίβ, η οποία μετονομάστηκε έτσι από τους Ισραηλινούς ομήρους που βρίσκονται ακόμη στα χέρια της Χαμάς. Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες των 52 αυτών ανθρώπων σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως για παράδειγμα στο αεροδρόμιο.

Αποψη του έρημου Τελ Αβίβ

Η συναυλία της Μαριάννας Παπαμακαρίου κράτησε δύο ώρες αυστηρά, με την παραγωγό Μπράχα Κοέν να την προλογίζει ευχαριστώντας την ίδια και τους συνεργάτες της εκ μέρους και της κυβέρνησης του Ισραήλ για το γεγονός ότι βρέθηκαν εκεί αγνοώντας όποιον κίνδυνο προκειμένου να δώσουν χαρά στον κόσμο. Ο συναυλιακός χώρος ήταν κατάμεστος και το κοινό χειροκρότησε θερμά τη δημοφιλή ερμηνεύτρια με τη βελούδινη φωνή, η οποία τραγούδησε, μεταξύ άλλων, και τα δύο νέα της κομμάτια «Μακιγιάζ» και «Ειρωνεία της τύχης» που φέρουν την υπογραφή του αλησμόνητου Βασίλη Καρρά. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, η Μαριάννα Παπαμακαρίου ολοκλήρωσε τον κύκλο των χειμερινών sold out εμφανίσεών της στην Οδό Λυσίου, στην Πλάκα, και ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μετά το Πάσχα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Λουίζα Μπατίστα: Η ζωή εν τάφω μιας ξεχασμένης σταρ…

Τυφλή, έχοντας ήδη πατήσει τα 96 χρόνια της και...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ανάσταση για τους celebrities σε θαλαμηγούς και βίλες-φρούρια

Από τις Σπέτσες και τη Μύκονο ως το Ντουμπάι,...

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...
spot_img
spot_img