Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Nέα τηλεοπτική σειρά

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές στην ελληνική τηλεόραση με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του και με πολλούς θαυμαστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στο γυαλί μετά την τελευταία του εμφάνιση στη σειρά εποχής για την εισβολή των Τούρκων το 1974 στην Κύπρο «Famagusta», η οποία προβλήθηκε στο Mega.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στην τελευταία πρόταση που του έγινε και να γυρίσει μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα λαμβάνει χώρα σε ένα σούπερ μάρκετ και όλα αυτά κάτω από τη στέγη του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου συζητάει να εντάξει στο πρόγραμμά του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μια νέα κωμική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής μας πόρτας. Η σειρά θα έχει τον προσωρινό τίτλο «Σούπερ ήρωες» και είναι παραγωγής της Pedio Productions του Σταύρου Κοπελούζου.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα