Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Το… «ωραιότερο Πάσχα του κόσμου» με sold out Λευτέρη Πανταζή στο Sea Satin της Μυκόνου

Ανήμερα της Λαμπρής ο ΛεΠα θα βρεθεί με Κόνι Μεταξά και Θάνο Τζάνη στα Τρίκαλα

Ταραχή στο νησί των ανέμων θα φέρει ο Λευτέρης Πανταζής, που θα τραγουδήσει το Μεγάλο Σάββατο, μετά την Ανάσταση, χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές στους τυχερούς που θα βρεθούν στη Μύκονο.

  • Από τη Σπ. Τριάντου

Ο κορυφαίος Ελληνας διασκεδαστής θα τραγουδήσει στο Sea Satin στη Μύκονο, σε έναν από τους καλύτερους χώρους στο νησί με εκλεκτό πελατολόγιο από όλο τον κόσμο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι με παλιές και νέες επιτυχίες του, ενώ μαζί του το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στα decks ο κορυφαίος Ελληνας dj Αντώνης Δημητριάδης, ενώ θα εμφανιστεί και η Κόνι Μεταξά. Ηδη με το που ανακοινώθηκε η εμφάνισή του, «έκλεισε» όλο το μαγαζί, με αρκετό κόσμο να προσπαθεί να βρει τόπο να τον απολαύσει αφού είναι sold out!

Την επόμενη μέρα ο Λευτέρης Πανταζής θα βρεθεί στη Θεσσαλία για να ξεσηκώσει τους Τρικαλινούς, αφού την Κυριακή του Πάσχα θα εμφανιστεί στο Elia Loft Music Hall, το μεγαλύτερο club στα Τρίκαλα, για μια ανεπανάληπτη βραδιά που είναι ήδη sold out. Με τον Λευτέρη θα εμφανιστεί επίσης ο Θάνος Τζάνης και η Κόνι Μεταξά.

Αμέσως μετά θα επιστρέψει στη βάση του, την Αθήνα ,για να ετοιμάσει τη μεγάλη του πρεμιέρα. Ο βασιλιάς της λαϊκής διασκέδασης επιστρέφει σε έναν υπέροχο χώρο για να χαρίσει αξέχαστες νύχτες γεμάτες κέφι, ρυθμό από την Πέμπτη 25 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στη σκηνή του Posidonio Music Hall, με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να απογειώσει τη νυχτερινή Αθήνα.

Στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ο Νίκος Απέργης, ο οποίος έρχεται να βάλει τη δική του σφραγίδα στο πιο hot σχήμα του καλοκαιριού, αλλά και η εκρηκτική Κρυσταλλία, η οποία θα φέρει φέρνει τη δική της φρέσκια ενέργεια και τον δυναμισμό της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.

Επέτειο γάμου 25 χρόνων γιορτάζει γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός παντρεύτηκε τον μουσικό παραγωγό και επιχειρηματία το 2000 σε έναν γάμο υπερπαραγωγή που άφησε εποχή

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.



Μποζουκια Αθηνα