Από την Πάρο στην Αίγινα μετακόμισε η Σοφία Αλιμπέρτη

Restart

Νέα ζωή στην Αίγινα για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Μπορεί το όνομα της γεννημένης στην Κέρκυρα ηθοποιού και παρουσιάστριας να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Πάρο, το νησί του μεγάλου της έρωτα Γιάννη Πάριου, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, ωστόσο φαίνεται πλέον να προτιμά περισσότερο τον προορισμό του Σαρωνικού Κόλπου.

Κάποιες αναρτήσεις της από εκεί το τελευταίο διάστημα έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν γιατί επισκέπτεται την Αίγινα τόσο συχνά, με τη Σοφία, όμως, να μην τους λύνει τις απορίες, αφού -ως γνωστόν- χρησιμοποιεί τα social media τόσο όσο, και όχι φυσικά για να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του you weekly, η ίδια πήρε τη μεγάλη απόφαση και άφησε την Πάρο για να μετακομίσει στην Αίγινα, όπου πέρασε μάλιστα και τις γιορτές του Πάσχα.

Το Μεγάλο Σάββατο εθεάθη στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην περιοχή Μαραθώνας, όπου έκανε Ανάσταση με φιλική παρέα. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Σοφία Αλιμπέρτη έχει νοικιάσει σπίτι στο νησί, το οποίο ήδη ανακαινίζει με γρήγορους ρυθμούς. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού και παρουσιάστριας έγινε πριν από δύο χρόνια με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», αλλά μετά το φινάλε της δεν θέλησε να συνεχίσει σε κάτι άλλο. Οσο για την επιχείρηση που δημιούργησε η ίδια στην Πάρο, το «Mar Azul Resort», στην Παροικιά, την έχει αναλάβει πλέον ο μεγάλος της γιος Μιχαήλ Αγγελος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντετριμμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επισκέφθηκε τον Γιώργο Μυλωνάκη στον «Ευαγγελισμό»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στον «Ευαγγελισμό» για να σταθεί...

Η βαριά απώλεια που λύγισε τον Μικρούτσικο: «Χθες έπαθε ανακοπή…»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος άνοιξε την καρδιά του στον αέρα...

Klavdia: «Όμηρος για 5 ώρες – “Θα σου σπάσουμε τα δόντια”» – Τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συντρόφου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η αγωνία της για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Αποχώρησε από το «Happy Day»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε το πρωί της Τετάρτης από...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Απασφάλισε η Αγγελική Ηλιάδη: «Έβγαζα λεφτά αλλά δεν είχα τίποτα, όταν τα ζήτησα με χτύπησε ενώ ήμουν έγκυος»

Η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη της εκπομπής «Το Πρωινό» απασφάλισε με όσα ακούστηκαν για εκείνη και τη σχέση της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Χαμός στο «Happy Day»: Η Τίνα Μεσσαροπούλου «στριμώχνει» την Ιωάννα Τούνη για το dress code

Στο επίκεντρο της συζήτησης της παρέας της εκπομπής «Happy...

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονης στην Κεφαλονιά – Έγιναν δύο συλλήψεις, ψάχνουν και τρίτο

Ο θάνατος 19χρονης στην πλατεία Αργοστολίου της Κεφαλονιάς έχει προκαλέσει θλίψη και αναστάτωση στο νησί.