Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Ο Παύλος Ντε Γκρες με τη Μαρί Σαντάλ έκαναν Ανάσταση στα Hamptons, τηρώντας όλα τα ελληνικά έθιμα

«Πριγκιπικά» τσουγκρίσματα

Στη θερινή κατοικία της οικογένειας στα Hamptons πέρασε το φετινό Πάσχα ο Παύλος Ντε Γκρες με τη Μαρί Σαντάλ και την οικογένειά τους, τηρώντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας. Τη Μεγάλη Παρασκευή ο πρίγκιπας Παύλος, συνοδευόμενος από τους γιους του, τους πρίγκιπες Αχιλλέα και Αριστείδη, παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στον Ελληνορθόδοξο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σάουθαμπτον της Νέας Υόρκης, ενώ κράτησαν τον Επιτάφιο συμμετέχοντας στην πομπή, κάτι που κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τους τρεις γιους του, Αριστείδη, Οδυσσέα και Αχιλλέα, έξω από την εκκλησία, με τους ακολούθους του στα social media να ανησυχούν, αφού εμφανίζεται στη φωτογραφία με το δεξί του μάτι καλυμμένο. Εικόνα που μαρτυρά πως συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τα μάτια του, αφού το 2023 είχε χρειαστεί να κάνει μία επέμβαση στο αριστερό μάτι λόγω αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς. Oσο για το Πάσχα, στο σπίτι τούς περίμενε ένα πραγματικά εντυπωσιακό τραπέζι, αφού η οικογένεια τήρησε τα ελληνικά έθιμα με παραδοσιακά πιάτα και τα απαραίτητα κόκκινα αβγά.

Ο πρίγκιπας Παύλος με τους τρεις γιους του, Αριστείδη, Οδυσσέα και Αχιλλέα

Η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε εικόνες και ξεχωρίζει εκείνη με τον πατέρα της, Αμερικανό επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, ιδρυτή των Duty Free Shops, ο οποίος σήμερα είναι 91 ετών. Στη συνέχεια, σε ένα τρυφερό story που μοιράστηκε, η Μαρί Σαντάλ πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου Παύλου Ντε Γκρες, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εκδηλώσεις στοργής του ζευγαριού.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα