Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Πάσχα στην Ολλανδία μέσα στις τουλίπες

«Νομίζω ότι για τους επόμενους μήνες θα ανεβάζω μόνο τουλίπες…»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, επέλεξε αυτό το Πάσχα να το περάσει εκτός Ελλάδας, γι’ αυτό ταξίδεψε μέχρι την Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποφάσισαν με τον Ιωάννη Παπαζήση να απολαύσουν το ταξίδι τους οδικώς.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αναστασία Παντούση θέλησε να μοιραστεί πλήθος όμορφων φωτογραφικών στιγμιοτύπων με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ το ίδιο έκανε και ο σύντροφός της μέσα από τον δικό του λογαριασμό.

«Νομίζω ότι για τους επόμενους μήνες θα ανεβάζω μόνο τουλίπες… Είναι φοβερό τελικά τι μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο. Εμένα αυτές οι δεσποινίδες με έκαναν να τις χαζεύω για ώρες και το χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό μου» έγραψε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα, ενώ ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές για τη γιορτή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.