Σε διπλό ταμπλό η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μήλον της Εριδος

Μήλον της Εριδος θα γίνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τον Alpha και την ΕΡΤ! Μια νέα κωμική σειρά ετοιμάζεται να προστεθεί στο βραδινό πρόγραμμα της ΕΡΤ, αυτή τη φορά από τον σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος της σειράς θα είναι «Καλά θα πάει κι αυτό», δίνοντας από την αρχή το στίγμα της: ένα κράμα αυτοσαρκασμού και χιούμορ, πιστό στην αισθητική του δημιουργού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, όπως αναφέραμε, την αγαπημένη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, πλαισιωμένη από τους Κώστα Κόκλα, Μαρία Λεκάκη και Μαρία Κωνσταντάκη. Το υπόλοιπο καστ της σειράς διαμορφώνεται ακόμη, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία του κάστινγκ. Αρχικά είχαν γίνει σκέψεις για καθημερινή προβολή της σειράς, ωστόσο αποφασίστηκε η παραγωγή να προβάλλεται τελικά τρεις φορές την εβδομάδα. Τις υπόλοιπες δύο ημέρες της βραδινής ζώνης της ΕΡΤ προορίζεται να καλύψει άλλη σειρά, η οποία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Πάντως λέγεται ότι στην ΕΡΤ ετοιμάζεται και μια νέα μίνι σειρά του Γιώργου Γκικαπέππα -ένα ερωτικό δράμα με συγγενικό ύφος προς την «Ερημη χώρα»-, το οποίο βρίσκεται επίσης στην τελική ευθεία για έγκριση. Το έργο προβλέπεται να προβληθεί αρχικά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Ertflix και κατόπιν από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, στο δεύτερο μισό της επερχόμενης σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Πασχάλης: Η έντονη ενόχληση για τα σχόλια του Νίκου Συρίγου

Ο Πασχάλης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» μετά...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...