Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της: «Μάτωσε η ψυχή μου όταν έφυγε»

«Όταν “έφυγε”, μάτωσε η ψυχή μου»

Στον καναπέ της εκπομπής «After Dark» κάθισε η Άντζελα Δημητρίου και παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, στην εγγονή της, αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση.

«Ήμουν μια ευτυχισμένη γιαγιά. Είχα μια εγγονή 20 μηνών, η οποία ήταν μια κούκλα και μου είχε πάρει την ψυχή. Ήθελε να ασχολείται με πολλά πράγματα, δηλαδή από τότε ήταν νοικοκυρά, καθάριζε το τραπέζι, πήγαινε και καθάριζε τα τζάμια. Ερχόταν μέσα και ήθελε να ακούει τα τραγούδια μου. Το αγαπημένο της τραγούδι ήταν το “Δώσε μου τα αστέρια” – μ’ αυτό κοιμόταν. Της τραγουδούσα. Την αγαπούσα πάρα πολύ!» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου για την εγγονή της που της έχει κλέψει την καρδιά.

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για την απώλεια της μητέρας της: «Θεωρώ ότι φεύγοντας η μητέρα μου – που έχει κλείσει χρόνο – ήρθε στη ζωή μου αυτό το πλάσμα και με είχε αλλάξει πάρα πολύ, σε πάρα πολλά πράγματα. Ξυπνούσα και περίμενα να της δώσω το γάλα, ήθελα να της δώσω τη μπανάνα, ήθελα να της ετοιμάσω εγώ το φαγητό. Είχα μια μεγάλη αδυναμία σ’ αυτό το παιδί.

Η μαμά μου είχε κάποια προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό, πολύ σοβαρά. Είχε άνοια, δεν θυμόταν. Έμπαινα μέσα στο δωμάτιο και μου έλεγε: “Ποια είσαι;”. Αλλά η μάνα είναι μάνα. Μέχρι την τελευταία στιγμή την είχα κοντά μου και την πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Όταν “έφυγε”, μάτωσε η ψυχή μου, γιατί τρία χρόνια ήταν κατάκοιτη, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Ήταν πολύ δυνατή γυναίκα η μητέρα μου. Μου λείπει. Ήταν το στήριγμα της ζωής μου».

«Αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου και τον γαμπρό μου, γιατί αυτοί μου είχαν μείνει και ένιωθα πολύ τυχερή που τους είχα και ήταν δίπλα μου. Με στήριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καμιά φορά ο γαμπρός μου μού έλεγε: “Μαμά, έλα να δούμε καμιά ταινία”. Η λέξη “μάνα” δεν έβγαινε εύκολα από το στόμα ενός γαμπρού. Αυτό το παιδί ήταν πολύ σεβαστικό, είχε μεγαλώσει με αρχές και αγάπησε πολύ το παιδί μου. Αυτό ήταν για μένα το πιο σημαντικό. Η κόρη μου βρήκε έναν άνθρωπο να την αγαπάει πραγματικά, να τη στηρίζει στην καθημερινότητα και να είναι και πατέρας και μάνα» ανέφερε στο τέλος η Άντζελα Δημητρίου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα