Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μενούνος για… χρυσό μετάλλιο

Η ελληνοαμερικανικής καταγωγής παρουσιάστρια και ηθοποιός σε ρόλο πρέσβη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Αγώνες του Λος Αντζελες

Πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες το 2028 θα είναι η Μαρία Μενούνος. Αυτό συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε χθες η ελληνοαμερικανικής καταγωγής παρουσιάστρια και ηθοποιός με τον πρόεδρο της ΕΟΕ Ισίδωρο Κούβελο.

Η Μαρία Μενούνος με τον Ισίδωρο Κούβελο

Ντυμένη κομψά, όπως συνηθίζει, η Μαρία Μενούνος εμφανίστηκε στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Χαλάνδρι, όπου και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους, αρχικά μόνη της και μετά με τον Ισίδωρο Κούβελο. Ο τελευταίος, μιλώντας για τον σκοπό της συνάντησής τους, δήλωσε χαρούμενος που η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα δέχτηκε την πρότασή του και την ευχαρίστησε δημοσίως.

«Η Μαρία είναι πραγματικά ένα πρόσωπο τόσο φωτεινό και θέλω να εστιάσω στο πόσο καλός άνθρωπος είναι. Είναι Ελληνίδα της διασποράς που πραγματικά δοξάζει και αγαπά την πατρίδα της, θέλει να είναι κοντά της και αυτό μας δίνει περισσότερη χαρά και αισιοδοξία» είπε χαρακτηριστικά. Πέρα από πρέσβης της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής στο Λος Αντζελες, η παρουσιάστρια θα έχει και ενεργό ρόλο στις τελετές αφής και παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας για το 2028, αναλαμβάνοντας χρέη Master of Ceremonies στην Αρχαία Ολυμπία και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

«Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Θέλω να βοηθήσω τους αθλητές όσο μπορώ και να φέρουμε όλους τους Ελληνες της Αμερικής μαζί. Οπου κι αν είμαστε, να είμαστε ενωμένοι για να βοηθήσουμε την Ελλάδα και την ομάδα να πάει καλά» ανέφερε συγκινημένη, από την πλευρά της, η Μαρία Μενούνος, η οποία έλαβε από τον Ισίδωρο Κούβελο ένα συμβολικό δώρο, το άγαλμα της θεάς Νίκης.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα