Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Τα πήρε όλα κι… έφυγε η Αθηνά Πολίτη

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς

Από το Eliott Music House, στο θέατρο Παλλάς. H Αθηνά Πολίτη, η οποία «σαρώνει» στο γνωστό στέκι στο Κολωνάκι όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αγγελο Διονυσίου, σε μια σεζόν-μαμούθ που μετράει πια σχεδόν οκτώ μήνες -αριθμός-ρεκόρ για τα δεδομένα του αθηναϊκού nightlife-, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συναδέλφου της να παρακολουθήσει την παράσταση αφιέρωμα στη ζωή και στο έργο του πατέρα του, του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

Αντζυ Καραγιάννη, Θάνος Τζάνης, Αγγελος Διονυσίου και Αθηνά Πολίτη

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Θάνος Τζάνης, που συμμετέχει επίσης στο σχήμα του Eliott και ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Αντζυ Καραγιάννη, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου. Εκεί απόλαυσαν τη μουσικοθεατρική υπερπαραγωγή «Τα πήρες όλα κι έφυγες» – από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της φετινής σεζόν, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη στον ρόλο του Στράτου Διονυσίου και την τραγουδιστική συμμετοχή των τριών γιων του αείμνηστου καλλιτέχνη, τους Αγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου.

Η Αθηνά Πολίτη παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το έργο, σιγοτραγούδησε από τη θέση της τα λαοφιλή «διαμάντια» του Στράτου που ερμηνεύουν live τα παιδιά του, ενώ κάποιες φορές συγκινήθηκε κιόλας. Μετά το θερμό χειροκρότημα του φινάλε η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους συντελεστές και ειδικά στους τρεις συναδέλφους της. Δεν παρέλειψε μάλιστα να φωτογραφηθεί κιόλας τόσο με τον Αγγελο, με τον οποίο τραγουδούν παρέα στο Eliott, όσο και με τον Στέλιο Διονυσίου. Μαζί τους στα «κλικ» πόζαραν και ο Θάνος Τζάνης με τη γυναίκα του. Οσο για τη συνέχεια, δόθηκε στο κολωνακιώτικο στέκι, με το γλέντι να διαρκεί έως τα ξημερώματα. Σημειώνεται πως οι live εμφανίσεις του επιτυχημένου σχήματος με τον Αγγελο Διονυσίου, την Αθηνά Πολίτη και τον Θάνο Τζάνη θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα