Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Όταν αισθανόμουν ότι κάποιος με αδικούσε δεν το άφηνα να...

Για τις συγκρούσεις στις συνεργασίες της, αλλά και για...

Γιάννης Καψάλης: «Όταν το έμαθα κόπηκαν τα πόδια μου»

Ο ερμηνευτής του δημοτικού τραγουδιού, Γιάννης Καψάλης, κάθισε στον...

Χριστίνα Μπόμπα: «Σε πιάνει και μια απελπισία, έλεγα δεν θα είμαι καλή...

Για την δυσκολία τους να αποκτήσουν παιδιά, αλλά και...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον γιο του: «Προσπαθώ να μην τον ευνουχίζω»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Έλενα Μαυρίδου: «Υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό στοιχείο στα social media»

«Δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον που θίγει την ανθρώπινη ελευθερία»

Η Έλενα Μαυρίδου κάθισε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα social media, στην καλλιτεχνική φλέβα που έχουν σαν οικογένεια, αλλά  και στα οφέλη της τέχνης στον άνθρωπο.

«Υπάρχει ένα ανθρωποφαγικό στοιχείο σε σχέση με την εποχή και τα social media. Υπάρχουν γύρω μας πολλές πληροφορίες, χρειάζεται να είσαι σε ώριμη φάση για να μπορείς να τις διαχειριστείς» ανέφερε αρχικά η Έλενα Μαυρίδου.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Η αδερφή μου είναι ηθοποιός, ο αδερφός μου μουσικός, επιλέξαμε και οι τρεις την τέχνη. Δεν το σχεδιάσαμε».

«Έχω κυκλοφορήσει στον δρόμο υποδυόμενη έναν ρόλο» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Έλενα Μαυρίδου.

«Οι τέχνες σου δίνουν τη δυνατότητα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, αν όμως το θέλεις. Δεν θα συνεργαζόμουν με κάποιον που τα γεγονότα δείχνουν ότι θίγει την ανθρώπινη ελευθερία» κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός από το «Τσαντίρι», ο Λαζόπουλος θα πνίγει τη Γιολάντα στο Mega

Διπλή παρουσία αναμένεται να έχει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν...

Παντρεύτηκε γνωστός ηθοποιός και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα και βάπτισε την κορούλα...

Διαζύγιο για πασίγνωστο Έλληνα πρωταγωνιστή

Σαν «βόμβα» θα σκάσει η είδηση του διαζυγίου γνωστού...

Δε πάει ο νους σας ποια πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι το κοριτσάκι

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε με τον πατέρα της μερικά χρόνια πριν σήμερα είναι γνωστή ηθοποιός.

«Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, έκλεισε ο κύκλος»

Η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχε θετικό πρόσημο και δε θα ήθελε να ξαναδουλέψει μαζί του.

Ο μικρούλης της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του μερικά χρόνια πριν. Σήμερα είναι γνωστός παρουσιαστής και μπαμπάς!

Ξέσπασμα Καρκά έξω από τη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Τσαρούχας ξυλοκοπούσε τις πρώην συντρόφους του»

Ο Γιώργος Καρκάς βγαίνοντας από τη δίκη Φιλιππίδη απασφάλισε...
spot_img
spot_img