Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

«Μήνυμα» του Λάζαρη σε δημοσιογράφους και φωτογράφους για τον γάμο του με την Αραβανή

Pre wedding εξώδικο

Pre wedding εξώδικο από τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος το απόγευμα της 11ης Μαΐου πρόκειται να παντρευτεί με την Ευαγγελία Αραβανή στην Αγία Φιλοθέη, ενώ αμέσως μετά θα βαφτίσουν και τον γιο τους Αγγελο. Μέσω εξώδικης ανακοίνωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς ξενοδοχείου «Sirene», στο Πόρο, κάνει σαφές πως δεν επιθυμεί δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη των δύο τελετών.

Ο Σπύρος Λάζαρης ζητάει από τα media να σεβαστούν την επιθυμία του για ιδιωτικότητα, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά. Το εξώδικο ήρθε έπειτα από πολύ ώριμη σκέψη και αφού το ζευγάρι, και κυρίως ο Σπύρος, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα» σχολίασε χθες μέσω του «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού προηγουμένως είχε μεταφέρει «στον αέρα» την πληροφορία του εξωδίκου: «Δεν θέλει να το κάνει κρυφά, επειδή είμαι κι εγώ καλεσμένη, ο γάμος είναι πάρα πολύ ανοιχτός, εδώ στην Αθήνα, με πολλούς φίλους.  Απλά αυτό που λέει ο Σπύρος είναι ότι δεν θέλει τη μέρα εκείνη να δει δέκα κάμερες εκεί να αποτυπώνουν τις στιγμές τους».

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας επίσης το θέμα του εξωδίκου στο «Πρωινό», ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι καλεσμένος, είμαι οικογένεια. Οπότε από εμένα επιτρέπεται (να τραβήξω). Εχω άλλη σχέση με τον Σπύρο. Εγώ που τους γνώρισα δεν έχω δικαίωμα να τραβήξω ένα πλάνο; Ημουν η προξενήτρα! Η εκκλησία δεν είναι κάποιο κτήμα που είναι κλειστό. Είναι στη Φιλοθέη, το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί, λοιπόν, μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε με μια κάμερα απέναντι και να τραβήξει τα πάντα. Πιστεύω για την εκκλησία το έκαναν. Δεν σου λέει ότι απαγορεύεται να τραβήξεις, απαγορεύεται να τα δώσεις. Ο Σπύρος Λάζαρης το σκέφτηκε κάποιες ημέρες πριν το κάνει… Είναι ένα παιδί που δεν θέλει καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα