Ξέσπασε σε λυγμούς η Νικολέττα Ράλλη on air – Η αμηχανία της Φαίης Σκορδά

«Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου, είχα σκεφτεί ότι θα πέσω από το μπαλκόνι»

Η Νικολέττα Ράλλη καλεσμένη της εκπομπής «Bungiorno», έβαλε τα κλάματα με λυγμούς φέρνοντας σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά. Ενώ συζητούσαν όταν μίλησε για την περίοδο που πέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη «λύγισε».

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία μού βγήκαν πράγματα που, πέρα από τον Μιχάλη, δεν τα έχω πει πουθενά. Ακόμα κι εγώ είχα πέσει στην παγίδα αυτού που έβλεπα στις ταινίες. Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή, φοβόμουν ότι θα πάθω εγώ κάτι ή ότι θα μου κάνω κάτι», περιγράφει η Νικολέττα Ράλλη ξεσπώντας σε κλάματα.

«Τη δεύτερη μέρα άρχισα να «σκοτεινιάζω» πολύ, άρχισα να ζητάω με κάποιον τρόπο βοήθεια, που μου την πρόσφερε ο Μιχάλης. Δεν ξέρω όμως τι έγινε, δεν ξέρω τι στο καλό ενεργοποιήθηκε μέσα μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι τη δεύτερη μέρα πήγε να ανοίξει ο Μιχάλης το παράθυρο στο μαιευτήριο και με έπιασε υστερία, του έλεγα να μην το ανοίξει. Ήρθε η μαία μέσα και μας λέει: μη φοβάστε, είναι όλα κλειδωμένα. Λέω «γιατί;». Εκεί ξέρεις τι σκέφτηκα μόλις το είπε αυτό.

Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου, είχα σκεφτεί ότι θα πέσω από το μπαλκόνι, έτσι χωρίς αφορμή. Ένιωθα σαν κάτι να με τραβάει. Δεν πήγα, φαντάσου, να μείνω στο σπίτι μας το πρώτο διάστημα, επειδή μέναμε στον έκτο. Πήγαμε αλλού. Ήρθε και ψυχίατρος και καρδιολόγος να με δουν, γιατί νόμιζα ότι θα πάθω και καρδιά.

Το αντιμετώπισα βίαια, μου έριξα χαστούκι για να ξυπνήσω. Σκέφτηκα τι θα γίνει αν πάθω κάτι, ποιοι θα στεναχωρηθούν, τη μάνα μου και το αντιμετώπισα έτσι. Μετά τους έξι μήνες που πήρα αγωγή και ψιλοσυνήλθα, έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών, δεν είχα φωνή μέσα σε μία νύχτα. Ο Μιχάλης κοιμόταν δίπλα μου στο κρεβατάκι, του έλεγα: δεν θα πας πουθενά», αφηγείται η Νικολέττα Ράλλη για την επιλόχειο κατάθλιψη και τα λόγια της σοκάρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...