Ο Ίαν Στρατής σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Buongiorno» κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα πριν λίγες μέρες.
Να θυμίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής και η δημοσιογράφος της εκπομπής είχαν μιλήσει για τις επιλογές που έχουν οι άντρες που οι σύζυγοί τους έχουν μόλις γεννήσει και αντιμετωπίζουν θέματα με τη σεξουαλικότητά τους.
«Η πατρότητα είναι ένα καταπληκτικό βίωμα, δύσκολο, αλλά το προσπαθούμε και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» σχολίασε αρχικά ο Ίαν Στρατής.
Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε να λέγονται στην τηλεόραση. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο κεφάλι του ο κύριος Λιάγκας, δεν ξέρω γιατί μιλάει. Ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι άνθρωποι εκεί στο πάνελ που ισορρόπησαν τα πράγματα».