Σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση προχώρησε η Κάλια Ελευθερίου, μιλώντας ανοιχτά για την εμπειρία της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και για τις φήμες που κυκλοφόρησαν, τότε, και την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό παρουσιαστή.
Η Κάλια Ελευθερίου έδωσε συνέντευξη στην Κύπρια TikToker Εβελίνα και είπε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα: «Η εκπομπή ήταν τραυματική, απογοητευτική και αφελής. Ο Λιάγκας είναι έμπειρος, αυθόρμητος και ετοιμόλογος». Μάλιστα σχολίασε και τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.
«Είχε βγει ότι είμαστε ζευγάρι, ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήμασταν ζευγάρι» είπε. Η Κύπρια δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του στον Σκάι «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αφού ήταν στην ομάδα του στο πάνελ. Εκείνη την περίοδο κυκλοφόρησαν και φήμες πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι, ενώ λίγους μήνες μετά η Κάλια Ελευθερίου απολύθηκε από την εκπομπή στο πλαίσιο…. ανανέωσης. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει τότε η Κάλια Ελευθερίου, ο αντικαταστάτης της ήδη είχε βρεθεί.