Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Τάμτα: «Όταν μπήκα πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω»

«Κόντευα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και ταλαιπωριόμουν με την άδεια διαμονής μου»

Η Τάμτα καλεσμένη της εκπομπής «MEGA Stories» αναφέρθηκε στην περίοδο που ήρθε από τη Γεωργία στην Ελλάδα.

«Ουσιαστικά έχω δύο πατρίδες. Ούτε η Γεωργία μπορεί να φύγει από μέσα μου αλλά και όσο περνάνε τα χρόνια ενσωματώνομαι τόσο πολύ εδώ, που μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ποια χώρα αγαπώ περισσότερο. Ακόμη και η μυρωδιά στη Γεωργία είναι διαφορετική για μένα, πιο νοσταλγική. Και οι δύο χώρες μου έδωσαν όμορφες εμπειρίες, η καρδιά μου είναι χωρισμένη στα δύο.

Είχα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, όταν ήρθα στην Ελλάδα. Η μαμά μου έπρεπε να φύγει από τη Γεωργία, για να μπορέσει να στηρίξει εμένα και τον αδελφό μου. Όταν έφυγα κι εγώ από τη χώρα, η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη.

Όταν μπήκα για πρώτη φορά σε σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, έπαθα πλάκα. Δεν ήξερα τι να πρωτοπάρω. Μου άρεσε πάρα πολύ η Αθήνα, είχα τις φωτογραφίες που μου έστελνε η μαμά μου. Θυμάμαι ότι περπατούσα στην πόλη πάρα πολύ, ήταν το αγαπημένο μου πράγμα. Το πρώτο νησί που πήγα ήταν η Σαντορίνη, δεν θα το ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα όταν έφτανε το πλοίο στο λιμάνι.

Δεν με ακουμπούσε η αρνητική ενέργεια γιατί δεν καταλάβαινα καλά τη γλώσσα στην αρχή. […] Στο νηπιαγωγείο τα παιδιά έδειχναν πολύ εύκολα την Άννυ (σ.σ την κόρη της) […] Κόντευα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Eurovision και ταλαιπωριόμουν με την άδεια διαμονής μου».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.



Μποζουκια Αθηνα