Οι 15 50, το αγαπημένο ροκ συγκρότημα της πόλης, και η εκρηκτική ηθοποιός Νικολέττα Καρρά ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μουσικό πάρτι… αλλιώς στην Ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη».
Τρεις μοναδικές εμφανίσεις (τα Σάββατα 14, 21 & 28 Ιουνίου) με τρεις ξεχωριστές γκεστ συμμετοχές (τους Δημήτρη Σταρόβα, Γιάννη Σαββιδάκη και Λάκη Παπαδόπουλο αντίστοιχα) υπόσχονται μουσικές βραδιές γεμάτες ενέργεια, ανατροπές και συναίσθημα.
Ιδιαίτερο ρόλο στις μουσικές παραστάσεις των 15 50 έχουν οι σκηνικές «εκρήξεις» του frontman Μηνά Τσίγκου, η καθηλωτική σκηνική ενέργεια του Captain Ρουσσέτου Δημητρόγλου στην κιθάρα -που μεταφορικά και κυριολεκτικά… βγάζει φωτιές- και όλη η δυνατή μπάντα που απογειώνει κάθε εμφάνιση. Σημειώνεται πως με τη Νικολέττα Καρρά, η οποία διαθέτει ταλέντο και στο τραγούδι, έχουν συνεργαστεί on stage και στο παρελθόν.